חדשות האוכל 19.12.11

איך מכניסים 13 שפים לאולפן הקלטות? • מה המשבר הלאומי שמאיים על חג המולד בנורבגיה? • למה רבו (שוב) מקדונלדס ובורגר קינג? • ומי עומד מאחורי בקבוקי היין המסתוריים שנמכרים בעילום שם?

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות, עם התגים , , , , , , , , , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

5 תגובות על חדשות האוכל 19.12.11

  1. מאת מישקה‏:

    הזוי שעיוור יכול לשקול 110 גרם בדיוק. יש לו משקל מדבר?

    אם השפים המדופלמים היו מזיזים את האגו שלהם, לפחות היו ממירים כמויות לפי אריזות סגורות או יחידות משקל עגולות.

    אבל, מדובר בעם של טיפשים עם אגו בשמיים ואין למה לצפות

    (מקורב לעיוורים)

  2. מאת עוד אחד‏:

    השאלה המעניינת היא:
    היש פרוייקט / כתבה / מיזם / אייטם / חרטה קולינרית כלשהיא / תוכנית בידור / שעומר מילר לא נדחף אליו ?

    • מאת זיו‏:

      הוא לא נדחף. פשוט יש כאלה שמזמינים אותם ויש כאלה שאינם מוזמנים. אולי ההבדל הוא בכישרון?!

  3. מאת הנורווגית‏:

    האמת היא שהמשבר לא קשור לדיאטת דלת הפחממות (שרק הגיעה לכאן עכשיו, בכל זאת נורווגיה זה סוף העולם :))
    זה קשור לעובדה שהייתה עונה גשומה ביותר (קיץ גשום) ולכן בעיות באוכל לפרות , שיצרו פחות חלב ולכן פחות חמאה .
    דומה למה שהיה בארץ לפני שנה כשהיה חם מאוד והפרות לא יצרו מספיק חלב.

  4. עם כל הבעיות של נורווגיה, עדיין עדיף קיץ שלהם על פני חורף ישראלי בכל יום של השנה. כמות הגשמים שם בקיץ תספיק לנו לעשר שנים.

להגיב על הנורווגית לבטל

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>