חדשות האוכל 9.1.12

האם הפאסט פוד הבלקני כובש את ישראל? • מה תנאי הכניסה לערב הטאפאס הסודי בלה-צ'אמפה? • כמה נזק יכולה קטטה אחת לגרום למסעדה? • וכמה מסוכנת יכולה להיות פטרייה אחת במרק?

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות, עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

2 תגובות על חדשות האוכל 9.1.12

  1. מאת עלמה‏:

    מאוד תומכת בזה שפאסט פוד בלקני יכבוש את העולם! הטיול שלי בבלקן התאפיין בעיקר בזה שלא הצלחתי להפסיק לאכול מכל הבא ליד. הבעיה הגדולה היא שהרבה מהמנות שלהם בשריות.

להגיב על עמית אהרנסון לבטל

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>