חדשות האוכל – 7.2.12

מה אוכלים במסעדה החדשה של עומר מילר? • איפה תקבלו את הסביצ'ה הכי טרי לצד הדרינק (המושקע)? • איך פותחים את הבוקר בתאילנד? • ולמה באמריקה מתמסרים עם כריך מסאבוויי?

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות, עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

3 תגובות על חדשות האוכל – 7.2.12

  1. מאת ג. גיגית‏:

    מה יש לך עם עומר מילר? כמה הוא משלם על כתבה כזו?
    איך נפלו גיבורים ואיך עמית אהרונסון הפך ליחצן מסעדות

    • הוא משלם לי (וגם לגיא, אגב) על כתבה כזו בדיוק כמו שהוא שילם לטיים-אאוט, לוואלה, לידיעות אחרונות ולכל יתר גופי התקשורת הגדולים בישראל. המון כסף. למעשה, את האוטו האחרון שלי החלפתי מכתבות על עומר מילר. כשאני חושב על זה, מזל ש"חדר האוכל" כל כך מצליחה – ככה גם לעומר יש כסף לשלם לכל גופי התקשורת שעושים עליו כתבות, וגם נוצרים מספיק אנשים קטנים שיושבים בצד חמוצים מקינאה וכותבים טוקבקים.

  2. מאת ג. גיגית‏:

    אל תיתמם מר אהרונסון. זה מסריח מיח'ץ אז מה אם לא קיבלת כסף? בטיים אאוט דיווחים מותנים בפרסום (לא באופן רשמי לפחות) גם גופי המדיה האחרים שהזכרת לא צדיקים.

    זה בסדר להיות יחצן לא צריך להתבייש זה מקצוע לגמרי מכובד אבל רק תגיד שאתה כזה.

להגיב על ג. גיגית לבטל

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>