חדשות האוכל 11.6.13

מה אוכלים במסעדה שמוגדרת כ"מטבח אפריטיף"? • איך הופכים מסעדת סושי יוקרתית מתל אביב למתאימה למשפחות התיירים באילת? • ומה גורם לניו-יורקרים לעמוד בשש בבוקר בתור למאפייה?

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות, כללי, עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

תגובה אחת על חדשות האוכל 11.6.13

  1. מאת יערה‏:

    יאקימונו אילת הייתה קיימת על גג מלון מלכת שבא ונסגרה.. אחת המסעדות שהיינו מבקרים בה קבוע!! והיא מצויינת, לא רק הסושי!! גם מנת הבקר בטריאקי למשל.. בקיצור שימחת לי את הבוקר + זו ההוכחה שאפשר להצליח בתור מסעדה כשרה ושכשרות זו ממש לא מילה גסה..

להגיב על יערה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>