חדשות האוכל 10.7.12

איך הופכים מסעדת גורמה איטלקית לטבעונית לערב אחד? • מה בתפריט הטבעוני החדש של מסעדת "שולחן"? • למה להכניס פרה באקווריום לתוך מסעדה? • ומי שלח 10,000 מנות טאקו לאלסקה?

 

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות, עם התגים , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

2 תגובות על חדשות האוכל 10.7.12

  1. מאת עלמה‏:

    הפסל הזה מזעזע… פרה בפורמלין..

להגיב על אריאלה פיקסלר אלון לבטל

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>