חדשות האוכל 30.10.12

איך גורמים למסעדה צרפתית, קלאסית ולא כשרה לשרוד 20 שנה בירושלים? • מה תאכלו במקום החדש שפתח איש הלילה רפי שאולי בתל אביב? • ומי שני האנשים הכי עסוקים בימים אלה בארה"ב? 

 

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות, עם התגים , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

5 תגובות על חדשות האוכל 30.10.12

  1. מאת מושיק לוין‏:

    טוב שהזכרת את הביקורת של אנאבלס מהארץ. הציבור צריך לדעת להזהר.
    אגב, הכתבה עצמה היא תענוג בפני עצמו ואחת הטובות שיצאו תחת ידיו של שגיא כהן.

    וקבלייר, נראה כמו תענוג אמיתי ללא טריקים ושטיקים…לא מבין למה אין קצת יותר באזז סביב המקום.

  2. מאת רמי‏:

    דלעות??? נו, באמת…

  3. מאת אור‏:

    הביקורת ב"הארץ" הייתה… כואבת לקרוא. מסכנים שם באנבל'ס (זה שהגיב מעלי, לדעת להיזהר כי ניסית בעצמך וזה היה נורא, או כי שגיא כהן אמר?) – כאילו, קל לכתוב ביקורת גרועה עם הררי ציניות מרושעת, אבל זה לא כל כך יפה כי יש אנשים שעובדים ומשקיעים במסעדה, וכדאי להציע להם לנסות להשתפר (במיוחד בהתחשב בזו שזו מסעדה ממש חדשה) ולא לרמוס אותם בלי תקווה. נראה לי שהרבה יותר קשה לכתוב ביקורת רעה בלי להידרדר רק לציניות מרושעת.

  4. מאת לקוח זועם ומאוכזב‏:

    באתי, אכלתי , התאכזבתי והלכתי. ממש זילזול לאינטילגנציה ואכזבה גדולה לקיבה !

להגיב על מושיק לוין לבטל

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>