חדשות האוכל 9.7.13

למה החליטו שורה של מסעדות להכניס את הסועדים לתוך המטבחים שלהן? • מי לימד את מאיר אדוני לאכול אשכים? • והאם באמת ניפוי קמח על ידי משגיח כשרות עושה למאפים טעם טוב יותר? 

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות, עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

2 תגובות על חדשות האוכל 9.7.13

  1. מאת גלית כהן‏:

    הייתי אתמול במסעדת בלו סקיי גל גג מלון קרלטון …..אכזבה גדולה ביותר …היו ציפיות
    תפריט עלוב…הטעם לא מרהיב במיוחד ..מנות נורא נורא קטנות ולא מצדיקות את המחיררררררר….
    מחירים יקרים ללא הצדקה!! פשוט גזל… לא מומלצת בכללללל

  2. מאת דוד בן חיים‏:

    אם מדברים על כשרות מסעדות זה אתר מעולה בתחום
    http://www.kosharot.co.il

להגיב על גלית כהן לבטל

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>