איטלקי עאלק – פסטה אל קודס

פסטה זעתר, במיה, עבניות ולאבן-קיש

הוספת קצת ממי הבישול עוזרת לפסטה לספוג את כל הטעמים הטובים של מה שיש במחבת. אל תוותרו על הטריק הזה

הוספת קצת ממי הבישול עוזרת לפסטה לספוג את כל הטעמים הטובים של מה שיש במחבת. אל תוותרו על הטריק הזה

אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>