ארכיון פוסטים מאת: עמית אהרנסון

ליל חאניה – טעימות מחאניה (כרתים)

במקום שבו יש תיירים המחירים מופקעים והאוכל בינוני, לא? • מסתבר שלא תמיד • 4 בתי אוכל בחאניה שימלאו לכם את הבטן, יחזירו לכם קצת אמון בבני אדם ויגרמו לקנא שפה זה לא ככה להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה מסעדות | עם התגים , , , , , , , , , , , , | 19 תגובות

חדשות האוכל 28.7.16

מה מבשל השף אור גינסברג על סיפון של יאכטה? • מי הן שלוש הנשים שקוראות תיגר על ההגמוניה הגברית בעולם האוכל? • והאם אפשר להזמין פיצה בלי מילים? להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 3 תגובות

מהפכת הטורקים הצעירים – אונזה

האם אפשר לחבר בין בר אוכל מסוגנן לבין חמארה טורקית ? • על פי הערבים הטורקיים ב"אונזה" התשובה היא בהחלט כן • כשיש קבב, חצילים, סימיט וסוטלאץ' כמו באיסטנבול, אי אפשר לטעות להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה מסעדות | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , | להגיב

כיף התקווה הטובה – לוויתן

בחוף הצפוני של העיר הכי דרומית שוכנת מסעדה נפלאה • כזו עם מנת תמנון מושלמת, עם צ'יפס לפי הספר, עם פסטה חזירית ומענגת ועם פאי פירות יער מדויק • כזו שמצדיקה לא רק נסיעה, אלא אפילו טיסה להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה מסעדות | עם התגים , , , , , , , , , , , , , | 9 תגובות

חדשות האוכל 24.3.16

מה מגישה תמר כהן צדק במסעדונת החדשה שלה "הס 4"? • איפה נפתח הסניף החדש של "מינה טומיי"? • ולמה לעזאזל שמישהו יירצה למלא רובה מים בשמפנייה משובחת?
להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , | 3 תגובות

פינוקי בירושלים – סאטיה

עוד לפני שתזוזו כבר יניחו לכם על השולחן לחם וכמה נישנושים • בתפריט תמצאו משהו לכל אחד • ובצלחות תקבלו ביצועים מדויקים לקלאסיקות עולמיות ומקומיות • בקיצור, פינוק להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה מסעדות | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , | 11 תגובות

חדשות האוכל 17.3.16

איך תאכלו גלידות בקיץ הקרוב? • מה תמצאו בתפריט החגיגי לרגל 20 שנה ל"בית תאילנדי" (ואיך תתמודדו עם החריפות)? • ולמה החליטו הגרמנים לצאת למלחמה נגד קפסולות הקפה?
להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 תגובות

חדשות האוכל 28.1.16

האם תל אביב עומדת בפני פלישה גיאורגית? • האם יש דבר כזה מילקשייק גדול מדי? • האם יש במתחם לוינסקי קהל גם למקומות שאינם היפסטריים? • והאם גם אתם רוצים להיות גרוזיניים? להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל" | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 תגובות

חדשות האוכל 24.12.15

מה אוכלים במסעדה תאילנדית מלכותית (והאם זה יותר יקר מתאילנדית רגילה)? • איך מלבישים דג במעיל פרווה? • מה ההבדל בין סילבסטר לנובי גוד? • וכמה זנים של שמן זית תמצאו בשוק?
להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , | 3 תגובות

התוספת שתופסת (ומפספסת) – פרוזדור

במזללת ההמבורגרים החדשה בתל אביב עושים דברים אחרת • הקציצות קטנות ואחידות משקל • התוספות לכריך כלולות במחיר • העיצוב כמעט ולא קיים • והמלצרית היא מסוג שכבר לא מוצאים להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה מסעדות | עם התגים , , , , , , , , , , , | 3 תגובות