איטלקי עאלק – פסטה אל קודס

פסטה זעתר, במיה, עבניות ולאבן-קיש

הענק הירוק. אני חייב להודות שהצבע של הבצק אחרי הקירור קצת הטריד אותי בהתחלה, אבל אחרי הרידוד והבישול זה הסתדר

הענק הירוק. אני חייב להודות שהצבע של הבצק אחרי הקירור קצת הטריד אותי בהתחלה, אבל אחרי הרידוד והבישול זה הסתדר

אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>