מדבר מהבטן
בלוג האוכל של עמית אהרנסון
לדלג לתוכן
ראשי
מסעדות
"אוכלים צהריים"
אמריקה
לונדון
פריז
איטליה
אל דנטה
אוכל בבית
חדשות
"חדשות האוכל"
עלו ברשת
אורחים
רונה מוזר
ליאור פרידמן
איציק הראל
אודות
צרו קשר
→
בין הכמותי לאיכותי – אלבה
עוף 48 שעות, אלבה
מאת
עמית אהרנסון
|
תאריך
18/09/2012
|
הגודל המלא הוא
640 × 480
פיקסלים
אלבה
אלבה
אפשר להגיע ישירות לפוסט זה
עם קישור ישיר
.
כתיבת תגובה
לבטל
יש
להתחבר למערכת
כדי לכתוב תגובה.