יום כתום – מאפינס דלעת, פקורינו ובייקון

מאפינס דלעת, בייקון וגבינה

אני כותב את זה גם שוב - תיזהרו מאוד עם המלח, כי הבייקון מלוח וגם הגבינה. ואל תשכחו סוכר לאיזון התערובת

אני כותב את זה גם שוב – תיזהרו מאוד עם המלח, כי הבייקון מלוח וגם הגבינה. ואל תשכחו סוכר לאיזון התערובת

אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>