זולגות הדמעות מעצמן – קציצות בבצל ושמנת

קציצות בבצל ושמנת

מי שיש לו יותר זמן יכול לטגן קודם את הקציצות ואז לעשות את הבצל והרוטב באותו מחבת עמוס משקעים. אני קצת מיהרתי

מי שיש לו יותר זמן יכול לטגן קודם את הקציצות ואז לעשות את הבצל והרוטב באותו מחבת עמוס משקעים. אני קצת מיהרתי

אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>