איטלקי עאלק – פסטה אל קודס

פסטה זעתר, במיה, עבניות ולאבן-קיש

אחד הדברים הכי כיפיים במטבח זה לרדד פסטה במכונה. זו פשוט תחושה של בישול אמיתי במובן הכי בסיסי

אחד הדברים הכי כיפיים במטבח זה לרדד פסטה במכונה. זו פשוט תחושה של בישול אמיתי במובן הכי בסיסי

אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>