איטלקי עאלק – פסטה אל קודס

פסטה זעתר, במיה, עבניות ולאבן-קיש

הבצק, אתם רואים, כבר מתחיל לקבל צבע יותר נורמלי ופחות חייזרי. הריח, לעומת זאת, שונה מכל פסטה שהכרתם

הבצק, אתם רואים, כבר מתחיל לקבל צבע יותר נורמלי ופחות חייזרי. הריח, לעומת זאת, שונה מכל פסטה שהכרתם

אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>