ארכיון חודשי: פברואר 2014

אל דנטה – פרק 8 – לא רק צרפתית

חלק ב' של הביקור בליון • על הכמיהה לאוכל אסיאתי (והמקומות לטפל בה) • על האכזבה הקלה בבראסרי של פול בוקוז (וההנאה הגדולה בשוק שלו) • ועל מה הכי כדאי לעשות ביום שמש חורפי בליון להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה אל דנטה, מסעדות, פריז | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 5 תגובות

אל דנטה – פרק 7 – עיר גדולה וחזירים בה הרבה

על סלט ששום צמחוני לא יסכים לאכול • על טעם המוח של אורגי המשי • על נוטרדאם ומגדל אייפל שאינם בפריז • ועל צרפתים שמצליחים איכשהו להיות גם נחמדים • בקיצור: קפיצה קטנה לליון, חלק א'
להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה איטליה, מסעדות, פריז | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , | 5 תגובות