ארכיון חודשי: מרץ 2013

לא לחגים בלבד – קציצות דגים וכרישה

המטרה: להוכיח שאפשר לשלב בין קציצות דג לקציצות פראסה • הנתונים: ירקות אביביים, רוטב לימוני, מתקתק וקצת חריף • התוצאה: תבשיל ריחני קליל ובעיקר מרשים • או במילים אחרות: מש"ל להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה אוכל בבית | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , | 4 תגובות

לאכול ב-LA LA LAND – מדריך טעים לעיר המלאכים

ביום הראשון באל-איי התיישבה רונה מוזר בקפה ליד אמילי בלאנט והתאהבה • לא בשחקנית – בסלט שהגישו לה • מאז עברו כמה חודשים והיא מצאה עוד הרבה מקומות שגם אתם תאהבו • תתחילו לרשום להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה אורחים, רונה מוזר | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , | 8 תגובות

זמירות חדשות בכרם – עזיזה

הניוקי היו במרקם של עננים • הדגים הקטנים טוגנו ביד אומן • וסלט הקייל החם רבץ בשלולית יוגורט מענגת • כמעט שוכחנו שאנחנו יושבים בכניסה לכרם התימנים • ואז הגיעה המטבוחה להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה מסעדות | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , | 12 תגובות

חדשות האוכל 19.3.13

כמה כסף (וזמן) הושקעו ב"טאיזו" המסעדה החדשה והמדוברת של השף יובל בן נריה? (ומה בדיוק אוכלים שם?) • ואיך קרה שצחי בוקששתר הקים לתחייה את התרווד הוורוד?
להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | להגיב

על ראש שמחתי – אפיו

אם אתם לא יוצאי טורקיה או הבלקן ייתכן שטרם נחשפתם לפלא: פרוסות של סלרי וגזר מבושלות בתחמיץ לימוני • אצלי במשפחה מדובר במאסט על שולחן הסדר • ואחרי שתטעמו תבינו בדיוק למה להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה אוכל בבית | עם התגים , , , , , , , , , , | 10 תגובות

חדשות האוכל 13.3.13

האמנם "פושון" בדרך לישראל? • מה אוכלים במסעדה הסינגפורית הראשונה בארץ? • איפה תקבלו ארוחת פנטזייה סטייל "משחקי הכס"? • ומה קורה כשמשלבים בין שני הטרנדים המעצבנים בעולם? להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , | להגיב

חדשות האוכל 5.3.13

איזה מהפך מתכננת שלישיית מחניודה במסעדת "הסדנא" בירושלים? • איך הופכים את הלחם לכוכב המרכזי של מסעדה חדשה? • ומה קורה כשמשלבים בין אוכל ליטאי לאסתטיקה יפנית? להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | להגיב