ארכיון חודשי: נובמבר 2012

הקלות הבלתי נסבלת – מאפינס בננה

בלי מרכיבים קבועים, בלי כמויות מדודות ובלי הכנות מסובכות המתכון הזה יגרום אפילו לפחדני האפייה הגדולים ביותר להיכנס למטבח • כל מה שצריך זה עשר דקות פנויות וכמה מצרכים בסיסיים להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה אוכל בבית, כללי | עם התגים , , , , , , , , , , , , | 33 תגובות

חדשות האוכל 27.11.12

מי השף הישראלי שחוגג שני כוכבי מישלן? • מה הסוד של עזרא מברבוניה, שמקבל פרס מפעל חיים? • איך מגיעים מווייטנאם למלזיה בלי להפסיק לאכול? • וכמה יעלה לכם בקבוק של יין מושלם באמת? להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | להגיב

נס גדול היה פו – האנוי

אחרי הסיני הזרחני, התאילנדי בבאגט והסושי המטוגן כבר כמעט הרמנו ידיים מאוכל אסיאתי • עכשיו פתאום אפשר לשבת בלילנבלום על קערת מרק אטריות או חזיר על אורז, ולעוף מפה לשעה קלה להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה מסעדות | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 20 תגובות

כוכבים בדלי – פליישמן

הבשרים מאמריקה, הלחם ממרוקו, המטיאס מגליציה והגזוז מתל אביב • הדלי החדש שבפאתי שדרות רוטשילד מקבץ אליו את הטוב מכל העולמות • על הדרך הוא גם מספק שיעור בחשיבה מסעדנית נכונה להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה מסעדות | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 15 תגובות

חדשות האוכל 13.11.12

מה תאכלו במסעדה החדשה והמסקרנת של השף רושפלד (וגם כמה זה יעלה לכם)? • איפה תלמדו לאכול, וגם להכין, ביבימבאפ, בולגוגי וג'אבצ'ה? • וכמה קלוריות יש בממתק הגומי הגדול בעולם? להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , | להגיב

יום כתום – מאפינס דלעת, פקורינו ובייקון

עם שילוב בין גבינה לבשר (חזיר!) המתכון הזה יעצבן כנראה לא מעט אנשים • אז צמחונים, טבעונים ושומרי כשרות: צאתכם לשלום • לכל השאר: ברוכים הבאים למתכון שיפתח לכם את הסופ"ש עם חיוך עד לפני כמה חודשים הרעיון שאני אעז לתת פה … להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה אוכל בבית | עם התגים , , , , , , , , , , | 17 תגובות

חדשות האוכל 6.11.12

למה החליטו שורה של מסעדות ירושלמיות לוותר על תעודת הכשרות? • מה אוכלים במסעדת הגורמה היוקרתית החדשה בתל אביב? • וכמה סוגים של קרח תמצאו בבר הקוקטיילים הכי חם באמריקה? להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | להגיב

ונזכור את כולם – יועזר

האם מקום שנבנה כולו בדמותו של איש אחד יכול להמשיך לפעול בלעדיו? • כולי תקווה שכן • כי חשוב שיהיו מקומות כמו יועזר שיזכירו לנו את שאול אברון, את ד"ר אלי לנדאו, את רוגוב ואת שאר הנהנתנים להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה מסעדות | עם התגים , , , , , , , , , , , | 8 תגובות