ארכיון חודשי: ינואר 2012

הקוסקוסם מארץ עוץ – הטוניסאי של אלי

ממש כמו דורותי שחיפשה מישהו שיחזיר אותה הביתה אני חיפשתי מישהו שיגרום לי להתאהב בקוסקוס • במקום דחליל ואריה לקחתי איתי למסע שף ושדר ספורט • ואיך זה נגמר? כמו באגדות להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה מסעדות | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , | תגובה אחת

העולם שייך לצעירים – צוואר טלה באפונה וארטישוק

העונה הגשומה עושה טוב לירוקים • האפונים רכים ומתוקים • הארטישוקים פריכים • העשבים והעלים בשיאם • ובהתאם גם הטלאים שצורכים את אותם עשבים • השילוב, אם כך, כמעט מתבקש להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה אוכל בבית | עם התגים , , , , , , , , , , , | 6 תגובות

חדשות האוכל 23.1.12

מי מוכן לתת קינואה תמורת שלום? • באיזה ספורט יש לישראל את הסיכוי הגדול ביותר למדלייה? • איך מנציחים מבקר יין ואוכל שהלך לעולמו? • ולמה לחבוש מסכה כשהולכים לאכול במקדונלדס? להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , | להגיב

זאת שמעל לכל המצופה – 44

הזהירו אותי שזו לא מסעדה לכל אחד • שהמטבח נשי ועדין • שהשירות לא סטנדרטי • הזהירו וצדקו • 44 אולי לא תתאים לכולם • אבל למי שמחפש בילוי ערב נעים עם אוכל טוב ושירות קשוב – זה המקום להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה מסעדות | עם התגים , , , , , , , , , , , , | 17 תגובות

חדשות האוכל – 17.1.12

למה במסעדת בר יין צריך להביא אוכל מהבית? • איפה תקבלו בראנץ' שלם על טהרת הארטישוק? • איך מעבירים מסרים לעיוורים בתוך המבורגר? • ומה קורה במקרר שלכם, רגע אחרי שהדלת נסגרת? להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות, כללי | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , | תגובה אחת

התשובה במהופך – טארט טאטן ארטישוקים

חוץ מעונת הכדורגל, כנראה שעונת הארטישוק היא זו שפתיחתה הכי משמחת אותי • אז נכון שהם דורשים קצת התעסקות, ישחירו לכם את הידיים וייצרו המון פסולת • אבל אז מגיע הביס, והכל נשכח להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה אוכל בבית | עם התגים , , , , , , , , , | 19 תגובות

נאים להכיר – פאבלה

הדגים טריים ומגיעים מהספקים הכי טובים • הפילוט שלהם נעשה לפי הזמנה • יתר המרכיבים נקצצים גם הם על המקום • והצ'ילי לא מפחד לעקוץ • ככה עושים ב"פאבלה" – בר סביצ'ה שמצדיק את שמו להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה מסעדות | עם התגים , , , , , , , , , , , | 5 תגובות

חדשות האוכל 9.1.12

האם הפאסט פוד הבלקני כובש את ישראל? • מה תנאי הכניסה לערב הטאפאס הסודי בלה-צ'אמפה? • כמה נזק יכולה קטטה אחת לגרום למסעדה? • וכמה מסוכנת יכולה להיות פטרייה אחת במרק? להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 תגובות

בטבעת זו – בייבי פארידה על קרם אפונה

לפעמים כל מה שצריך כדי לעשות רושם על האורחים זה רינג מתכת פשוט • בתוכו יוצקים קרם ירוק זרחני ומשגע • עליו מגיע פילה דג בשרני • וצ'יפס כרישה משלים מנת דאווין פשוטה להכנה להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה אוכל בבית | עם התגים , , , , , , , , | 9 תגובות

די להדרת שרצים – שרימפס בנוסח אמטריציאנה

במתיחות הגואה בין דתיים לחילונים אין כמו פירות ים וקצת בייקון כדי להשכין שלווה בכל בית • מה שהתחיל כחלום על פסטה נוסטלגית נגמר במנת ים-יבשה קצת מעושנת וקצת חריפה • אל תשכחו לחם להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה אוכל בבית | עם התגים , , , , , , , , , , , , , | 15 תגובות