ארכיון חודשי: פברואר 2013

חדשות האוכל 19.2.13

למה נסגרה "יועזר"? • האם למסעדה אחת יכולים להיות שני שפים? • מה הדרך הכי קצרה להגיע מכיכר רבין לאיסטנבול? • וכמה תוספות אפשר לדחוף לכוס קפה אחת בסטארבאקס (ובאיזה מחיר)?
להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , | להגיב

חדשות האוכל 12.2.13

באיזה מסעדה חדשה בתל אביב תמצאו פיצה שחורה, ג'לי בזיליקום ומרגריטה מסלק? • איך מתככנים במאפיית "לחמים" לכבוש את אמריקה? • ומה קורה כשמכניסים את הריאליטי The Voice למטבח? להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות, כללי | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | להגיב

החומוס מטמטם – שולבטו

תכירו את האח המשודרג של המג'דרה • במקום עדשים שמים חומוס • במקום אורז בורגול • מוסיפים עגבניות ודי הרבה חריף • ואחרי חצי שעה של בישול יש לכם על הגז פצצת אושר קטנה (וטבעונית!) להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה אוכל בבית | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , | 11 תגובות

היא לא דומה – מונא

המסעדה היפה שבבית האמנים בירושלים נולדה למשפחת "מחניודה" • בהתאם למיקום היא החליטה לתפוס לעצמה כיוון אמנותי משלה • מונא היא ביסטרו מודרני ומדויק, שעושה בדיוק את מה שצריך: אוכל קלאסי וטוב להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה כללי, מסעדות | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , | תגובה אחת