ארכיון חודשי: מאי 2013

3 גוונים של ירוק – סלטים של קיץ

את קישואי הבלאדי צולים • את הבמיה מטגנים • ואת הפקוס פשוט חותכים • שלוש אופציות קלילות משלושה ירקות נהדרים שתמצאו ממש עכשיו בשווקים, רגע לפני שהכל מצהיב
להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה כללי | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 5 תגובות

חדשות האוכל 28.5.13

איזה קונדיטורים ישראלים הגיעו ללמוד מכריסטוף אדאם, גאון האקליירים? • מי היה רוברט פיצרוי, שעל שמו נקראת המסעדה החדשה במלון גורדון? • ואיפה תוכלו לשתות בירה "דאף" כמו הומר סימפסון? להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות, כללי | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | להגיב

ביירות של מעלה – טורקיז

מי שמחפש את מטעמי לבנון הייחודיים לא צריך לעלות לצפון • הוא צריך לנסוע לירושלים ולהתייצב על גג המלון שמשקיף לעיר העתיקה • שם, על בקבוק ערק, אפשר לחלום רחוק להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה כללי | עם התגים , , , , , , , , , , , , | 16 תגובות

חדשות האוכל 21.5.13

מה אוכלים בביסטרו הגלילי החדש "מיכאל" במושב לימן? • כמה טעמים אפשר להוסיף לטחינה? • כמה סלטים יש בספר החדש של רפי כהן? • וכמה אחוז טיפ קיבלה מלצרית אמריקאית אחת עם המון מזל? להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , | תגובה אחת

קרנבל החיות – A la Biche au Bois, Vivant

במסעדה ששימשה כחנות ציפורים בטוח שתעופו על האוכל • ובמקום שנקרא על שם הצבי שביער כדאי להתמקד דווקא בעוף ובצ'יפס • מבולבלים? אז הנה בקיצור: שתי מסעדות פריזאיות ששווה להכיר להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה מסעדות, פריז | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , | 6 תגובות

חדשות האוכל 7.5.13

מה הכתובת החדשה של מסעדת "אדום" הוותיקה מירושלים? • האם המטבח הגרמני יכול להצליח בחום של הקיץ הישראלי? • וכמה גימיקים סקסיסטיים אפשר לדחוף לפרומו אחד למאסטר שף באוסטרליה? להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , | להגיב

תור דה פראנס – Pierre Sang in Oberkampf, Paris

התפריט משתנה כל יום • המנות מפתיעות בכל ביס מחדש (ואין אפשרות בחירה) • השף מתמרן בקלילות בין הסירים לסועדים •ופשוט בלתי אפשרי להזמין מקום מראש • ככה עושים באזז בצרפתית להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה מסעדות, פריז | עם התגים , , , , , , , , , , | 5 תגובות

חדשות האוכל 1.5.13

מי לקח ל"נומה" את תואר המסעדה הטובה בעולם? • איך עושים מסעדת שוק כשרה? • איפה משלבים בין קובה חמוסטה לבין רביולי? • ומה תאכלו במסעדה החדשה של אייל לביא בשוק נמל תל אביב? להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | להגיב