ארכיון חודשי: אפריל 2013

קשה שלא להפריז II – טעימות פריזאיות

בין המבורגר עסיסי למרק פו • בין אקלייר של גאון לשוקולד של אומן • בין המטרו לאופניים • ובין השוק והמטבח לתערוכת הפיסול המטורפת • פריז, חזרנו אלייך שנית • וכמה טוב שכך להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה מסעדות, פריז | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 10 תגובות

חדשות האוכל 25.4.13

האם ארוחה ב"Aria" החדשה של השף גיא גמזו עולה כמו ביקור באופרה? • איך בונים מסעדה שלמה מחומרים ממוחזרים בלבד? • ומה אכלו מאסטר שף רושפלד והחברים שלו בטיול לאי לסבוס ביוון? להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | להגיב

שמחת עניים – שקשוקה תפוחי אדמה

רגע לפני שהקיץ פורץ אפשר עדיין ליהנות משקשוקה טוניסאית של חורף • בלי עגבניות, בלי נקניקיות מרגז, אבל עם המון טעם • כל מה שצריך הוא קרובים בטוניס, או סתם מוכר תבלינים מוצלח להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה כללי | עם התגים , , , , , , , , , , , , | 8 תגובות

יוצאים לסרט עם "מדבר מהבטן"

רוצים הזמנה זוגית לסרט הטעים "המטבח של סלייטר"? • יש לנו 15 כאלה לחלק לכם • איך זוכים? נכנסים לדף הפייסבוק של "מדבר מהבטן" וממשיכים משם • בהצלחה! להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה חדשות | עם התגים | תגובה אחת