ארכיון חודשי: דצמבר 2015

חדשות האוכל 24.12.15

מה אוכלים במסעדה תאילנדית מלכותית (והאם זה יותר יקר מתאילנדית רגילה)? • איך מלבישים דג במעיל פרווה? • מה ההבדל בין סילבסטר לנובי גוד? • וכמה זנים של שמן זית תמצאו בשוק?
להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , | תגובה אחת

התוספת שתופסת (ומפספסת) – פרוזדור

במזללת ההמבורגרים החדשה בתל אביב עושים דברים אחרת • הקציצות קטנות ואחידות משקל • התוספות לכריך כלולות במחיר • העיצוב כמעט ולא קיים • והמלצרית היא מסוג שכבר לא מוצאים להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה מסעדות | עם התגים , , , , , , , , , , , | 2 תגובות

חדשות האוכל 3.12.15

מה הקשר בין יזהר כהן לרגל קרושה? • מה אמר קדישמן על האוכל ב"קיטון"? • כמה עמודים יש בספר הקינוחים החדש של דודו אוטמזגין? • ומה קורה למסעדות ביפו בחסות גל הפיגועים? להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | תגובה אחת