ארכיון חודשי: מרץ 2012

חדשות האוכל 29.3.12

איפה מוצא השף חוסאם עבאס חומרי הגלם? • מה מבשלת רימה אולברה במסעדה החדשה שלה? • מי פותח מסעדה באגף החדש של מוזיאון תל אביב? • ואיך משלבים בין מאסטר שף להישרדות? להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | להגיב

12 מי יודע? – תריסר טעימות מניו יורק

חכם מה הוא אומר? הוא לא, הוא פשוט מדפיס את המדריכים של רונה ועולה על מטוס לניו יורק • עוגות מושלמות, דונאטס בגירסת השף, נקניקים בעבודת יד ועוד • ככה תעשו חג לא כשר, אבל מאוד שמח להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה אורחים, אמריקה, כללי, רונה מוזר | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 6 תגובות

אביב עירוני – תבשיל ארטישוקים יווני

מנות כאלה תמצאו מסביב לכל הים התיכון • ירקות טריים, שמן זית, לימונים צהובים ומינימום בלגן • הגירסה היוונית מוסיפה עקיצה של שמיר • והתוצאה היא מנה צמחונית שכולם יאמצו בשמחה להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה אוכל בבית | עם התגים , , , , , , , , , , , | 11 תגובות

חדשות האוכל 21.3.12

מה אוכלים ב"דיאנא בעיר" הפאסט פוד הערבי החדש של שף דוחול? • איך אומרים ברוסית קרפצ'יו? • מי מקים את הוויקפדיה של האוכל? • ומאיזה מדינה מגיע אלוף בעולם בלהטוטים עם בצק פיצה? להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות, כללי | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | תגובה אחת

חבר מכוכב אחר – Chez L'ami Jean, Paris

מרק היום: פרמזן • תבלין אהוב: בייקון • קינוח הדגל: דייסת אורז בשמנת • אווירה במסעדה: בין שיפודייה למחניודה • יחס לסועדים שלא מסיימים מהצלחת: מאיים •תכירו את השף סטפן ז'גו להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה מסעדות, פריז | עם התגים , , , , , , , , , , | 11 תגובות

חדשות האוכל 15.3.12

האם במסעדה החדשה של מאסטר שף אבי לוי יוגשו קציצות? • איפה בישראל תמצאו טאפאס עם כוכב מישלן? • למה התכנסו בכירי העדה העיראקית לארוחת בוקר? • ואיך (ולמה) משחקים ברולטת פיצה? להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | תגובה אחת

קשה שלא להפריז – טעימות פריזאיות

את הבוקר פותחים בשוק • ממשיכים בטעימות של המקרונים הטובים בעולם • עוצרים לקרפ מלוח בצהריים • ומקנחים בארוחת ערב של סלט קורקבנים וקוט דה בף • פריז. מסתבר שדי קל לאהוב אותה להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה כללי, מסעדות, פריז | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 15 תגובות

חדשות האוכל 6.3.12

איזה שינויים תמצאו ביועזר אחרי השיפוץ הגדול? • האם הגיוני לאכול קרעפלך דווקא בנמל יפו? • מי מלמד את מרת'ה סטוארט להכין פולנטה בצנצנת? • ומה המנה שאני לא אשכח מהביקור בפריז? להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , | להגיב

הגודל לא קובע – Rino, Paris

המטבח מזכיר מטבחון של דירה מחולקת בתל אביב • גם חדר האוכל זערורי, ומכיל בלחץ 30 סועדים • המנות דווקא לא קטנות, יפות כמו ציור וטעימות עד מאוד • והמחיר לא כואב בכיס להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה מסעדות, פריז | עם התגים , , , , , | 6 תגובות

אמנות הביס המאוזן – Le Chateaubriand, Paris

מסתבר שבשביל ארוחה באחת המסעדות המדוברות בעולם לא צריך לשבור קופת חיסכון ולא צריך ללבוש חליפה • צריך רק לפתוח את הראש לטעמים חדשים, ולתת לשף אינאקי להוציא אתכם למסע להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה מסעדות, פריז | עם התגים , , , , , , , , | 23 תגובות