ארכיון חודשי: ספטמבר 2012

פסוליה אהובתי – Del Fagioli, Firenze

בהנחה שלא נולדתם במקום הנכון, המסעדה הזו בפירנצה היא הכי קרוב שתגיעו לאוכל של בית איטלקי • בית שבו לחם לא זורקים, שמבשלים בו קציצות ברוטב מעלף ושמעלים בו זכרונות ממי שכבר אינם להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה איטליה, מסעדות | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , | 13 תגובות

ההנאה שבאיטיות – טעימות מחופשה איטלקית

המדריך הנכון לאכול איתו באיטליה הוא ממש לא זה עם הכוכבים • במקומו קחו טיפים ממומחי הסלואו פוד, ותגיעו למסעדות משפחתיות של חומרי גלם מעולים ומחירים מתונים • הנה כמה דוגמאות להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה איטליה, כללי | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 19 תגובות

בין הכמותי לאיכותי – אלבה

תפריט ובו עוף במחיר 147 ש"ח והמבורגר שעולה 81 ש"ח מעורר, מעצם טבעו, ציפיות גבוהות • במבחן המציאות והטעם התוצאה, כמו עם רוב המנות של אלבה, מבלבלת • טעים – אבל לא מספיק להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה מסעדות | עם התגים , , , , , , , , , , , , , , | 11 תגובות