חדשות האוכל – 18.7.11

מה עושים טחול, כליות ולב בתוך פיתה מחוץ לירושלים • מי מייצר את חרדל הבוטיק הישראלי הראשון • ואיך לעזאזל אפשר לטגן עוף בשמן עמוק רותח בידיים חשופות לגמרי • כל התשובות (ועוד) בפנים

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

תגובה אחת על חדשות האוכל – 18.7.11

  1. מאת מאיה שובל‏:

    אני עוברת ליד המעורב כל יום, ונראה שדי ריק שם…
    המיקום כנראה לא מוצלח במיוחד. גם סטפן בראון אקספרס היה ריק רוב הזמן.

    מה שכן, הפיתה עם המעין-קבב הזה נראה מעולה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>