חדשות האוכל 31.10.11

גלגול מולקולרי מחודש למסעדת "פינק" המיתולוגית • השפים הגדולים של ישראל שוקדים על מסעדות חדשות • באמריקה משתכרים מדובוני גומי • ו-7,000 בקבוקי יין מתנפצים בשידור (כמעט) חי

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות, עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

תגובה אחת על חדשות האוכל 31.10.11

  1. מאת סימה‏:

    אתה יודע איפה אפשר לאכול מהמטבח המולקולרי בתל אביב ?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>