חדשות האוכל 24.7.12

מי הסנונית הראשונה שנחתה בשוק נמל יפו? • איך מכינים עוגת גבינה בלי גבינה (ובלי עוגה)? • האם אנשי העסקים בתל אביב מוכנים לדרינק אחרי העבודה? • וכמה מרוויחים השפים המרוויחים בעולם?

 

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות, עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

2 תגובות על חדשות האוכל 24.7.12

  1. מאת דושי גרינשטיין‏:

    מסעדה בשם "פלימרקט"
    היינו לפני יומיים ונהנו מאד אוכל מעניין לחיך טעים וכיפ.
    אוירה טובה שרות מעולה ומפנק !!!
    בחור בשם שי אירח אותנו (מנהל המסעדה) באופן מרגש וכיפי!
    המסעדה צמודה לפועה-שוק הפישפשים
    כן ירבו מסעדות כאלה כיפיות!!!
    דושי

  2. מאת באנו לבלות, לא???‏:

    רוקח ים – אוכל מזעזע, שירות גרוע, מלצרית מגלגלת סיגריה מעל פח האשפה ממול, ומחלקת עם מנהל המשמרת/מלצר האדיש ביותר, לא מספיק? כמה כמה סבלנו. די, הסבל על אוכל ותשלום בסוף נגמרו בשנות התשעים, אייל לביא – תפנים….

להגיב על דושי גרינשטיין לבטל

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>