חדשות האוכל 23.7.13

למה החליט רושפלד לחתוך מחירים במסעדת "עלמה" היוקרתית? • מה אוכלים ב"גרינברג" הביסטרו החדש של אזורי חן? • וכמה יעלה לכם סיבוב עולמי עם עצירה בכל מסעדה של 3 כוכבי מישלן?

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות, עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

2 תגובות על חדשות האוכל 23.7.13

  1. מאת אביב‏:

    נראה כמו מהלך מתוכנן מראש. עלמה עשתה רעש, ועכשיו אנשים יכולים לקבל תשובות לשאלות שהיא העלתה. הסקרנות הזאת עשויה להחזיק את המקום לתקופת מה, עד שיצא שמעו או עד שיימאס…

  2. מאת תמי‏:

    מעניין למה באמת. אולי כי היה ריק?
    אי אפשר לעבוד על כולם כל הזמן. יבנה מונטיפיורי נסגרה לא מזמן, לא דקה מוקדם מדי ובעדיס לייף סטייל הבינו שפראיירים כן מתים.
    עכשיו נשאלת השאלה מה גודל המנות במחירים המעודכנים. האם יש לנו פה טאיזו 2? מחירים שעל פניהם נראים סבירים עד שמגיעות הדוגמיות הנקראות מנות?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>