חדשות האוכל 8.1.13

מה בין שוק מחנה יהודה לבין בישול מולקולרי? • איפה בארץ תמצאו את מיטב המנות של המטבח הפורטוגלי (ומה זה בכלל)? • וכמה קופסאות טונה במים אפשר לקנות במחיר הטונה היקרה בעולם? 

 

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות, עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

תגובה אחת על חדשות האוכל 8.1.13

  1. מאת תמי‏:

    הייתי בפורטוגל (ומדיירה) לפני למעלה מ 20 שנה ועד היום אני זוכרת לטובה את המטבח המקומי. לא קרה פעם שנפלנו עם אוכל. פשוט מצוין.

להגיב על תמי לבטל

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>