חדשות האוכל 21.5.13

מה אוכלים בביסטרו החדש "מיכאל" במושב לימן? • כמה טעמים אפשר להוסיף לטחינה? • כמה סלטים יש בספר החדש של רפי כהן? • וכמה אחוז טיפ קיבלה מלצרית אמריקאית אחת עם המון מזל?

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות, עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

תגובה אחת על חדשות האוכל 21.5.13

  1. מאת דודו‏:

    אתר "ירושלים פתוחה בשבת" – כל מוסדות התרבות המסעדות ובתי העסק הפתוחים בשבתות וחגים בירושלים

    אתה מוזמן להפיץ, ניתן לשימוש גם בסמארטפון

    http://open02.com

להגיב על דודו לבטל

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>