מדברים מהבטן גם בפייסבוק
-
פוסטים אחרונים
הרשמה לעדכונים באמצעות המייל
ארכיון חודשי: אוקטובר 2010
ביקורת (באמת) קטלנית
תמיד ידעתי שלבקר מסעדות זה עסק מסוכן – אבל לא ככה: בלוגר אוכל אמריקאי נחטף ועונה על ידי שף מתוסכל שנפגע מאחת הביקורות שכתב • נשמע כמו סרט אימה? אתם לא ממש טועים להמשיך לקרוא
הגודל כן קובע – סוהו, ראשון לציון
ניסיון לפצח את המסעדה המצליחה בארץ הסתיים במסקנות מעורבות • האוכל טעים אבל לא ענק, האווירה בליינית אבל לא מוגזמת • ומה סוד הקסם? כנראה שהשילוש הקדוש: סושי, רד-בול, מרלבורו להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות
עם התגים בר עם אוכל, מסעדות בראשון לציון, סוהו, סושי, סושי בר, קלמארי מטוגן, שרימפס טמפורה
3 תגובות
איטליה הקטנה – קרפצ'יו וריזוטו
פרק המתכונים של הבלוג יוצא לדרך עם שתי קלאסיקות • בשביל רוב האנשים אלה מנות ששמורות למסעדות ומקצוענים בלבד • אבל בעצם מאוד קל (וגם שווה) להכין אותן בבית להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה אוכל בבית
עם התגים אוכל איטלקי, מתכוני ריזוטו, מתכונים, קרפצ'יו, קרפצ'יו בקר, ריזוטו פטריות
5 תגובות
סופר מריו – Eataly, New York
הקומפלקס החדש של שף מריו בטאלי הוא החנות המושלמת לבשלן האיטלקי • בפועל זה גם הפוד-קורט הכי איכותי שיש, עם פיצות, פסטות, קפה וגלידה לא מהעולם הזה • המחירים (והתורים) בהתאם • דיווח מניו יורק להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה אורחים, אמריקה, רונה מוזר
עם התגים Eataly, אוכל איטלקי, חנויות אוכל, מסעדות מומלצות בניו יורק, מריו בטאלי, ניו יורק, רונה מוזר
12 תגובות
אדון שוקו מחפש גברת
הטועם הראשי של חברת שוקולד בריטית מחפש עוזר/ת, עם עדיפות לנשים מתחת לגיל 35 • דרישות התפקיד: חוש טעם מפותח, רשיון עבודה באנגליה, וציצים גדולים • סתם, לא באמת חייבים רשיון עבודה להמשיך לקרוא
נקניק מדליק – La Maison
בירה קפואה, הרינג למתקמדים, סלט תפוחי אדמה מצוין, ומעל הכל: נקניקים ופאטה מעשה ידי אמן • אלה רק חלק מהסיבות לרוץ לטשרניחובסקי פינת אלנבי ולהרגיש קצת פריז בלב הפיח והרעש להמשיך לקרוא
אוכל כזה עוד לא ראיתם
דמיינו לעצמכם עולם שלם שעשוי כולו מאוכל • כאלה בדיוק הן העבודות של הצלם הבריטי קארל וורנר, שיוצר את הנופים הכי המדהימים בעולם מפרטי מזון • אם עדיין לא נתקלתם בו – אל תפספסו להמשיך לקרוא
מדריך הטרמפיסט לגלקסיית האוכל
המהדורות החדשות של מישלן וזאגאט, שני התנ"כים של חובבי האוכל בניו יורק, יצאו לאור • המנצחת הגדולה היא מסעדת Le Bernardin, שזוכה לציון מושלם בשני המדריכים • הכינו את פנקסי הכתובות להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה חדשות
עם התגים אריק ריפרט, זאגאט, לה-ברנרדין, מישלן, מסעדות מומלצות בניו יורק, ניו יורק, פיטר לוגר
2 תגובות
צדק בטעם מכסיקני
נכה בכסא גלגלים תבע את ענקית המזון המהיר "צ'יפוטלה" בטענה שהוא לא יכול לראות איך מכינים את הבוריטו שלו • כמו שיכול לקרות רק באמריקה הוא גם ניצח • הרשת תיאלץ כעת לשפץ יותר מאלף סניפים להמשיך לקרוא
כזה עוד אין – הצצה ל"שקוף"
אחרי שנה של שעמום קולינרי יחסי, תשע"א מביאה את אחד המקומות הכי מסקרנים שהוקמו כאן • ביקור טרום פתיחה ב"שקוף" – מסעדת השף החדשה שכולם מדברים עליה • יש למה לחכות להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות
עם התגים אלדד שם טוב, ביקורת מסעדות, בישול מולקולרי, מסעדות ביפו, שקוף
13 תגובות