מדברים מהבטן גם בפייסבוק
-
פוסטים אחרונים
הרשמה לעדכונים באמצעות המייל
ארכיון חודשי: נובמבר 2012
הקלות הבלתי נסבלת – מאפינס בננה
בלי מרכיבים קבועים, בלי כמויות מדודות ובלי הכנות מסובכות המתכון הזה יגרום אפילו לפחדני האפייה הגדולים ביותר להיכנס למטבח • כל מה שצריך זה עשר דקות פנויות וכמה מצרכים בסיסיים להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה אוכל בבית, כללי
עם התגים אפייה, אפייה בקלות, בננות, מאפינס, מאפינס בננה, מתכוני מאפינס, מתכוני עוגות, מתכונים, עוגות בחושות, עוגות בחמש דקות, עוגיות, פקאנים, שוקולד
34 תגובות
חדשות האוכל 27.11.12
מי השף הישראלי שחוגג שני כוכבי מישלן? • מה הסוד של עזרא מברבוניה, שמקבל פרס מפעל חיים? • איך מגיעים מווייטנאם למלזיה בלי להפסיק לאכול? • וכמה יעלה לכם בקבוק של יין מושלם באמת? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים אוכל אסיאתי, אוכל וייטנאמי, באן מי, בר ברבוניה, ברבוניה, דגים, האנוי, טיים אאוט, יין, יינות מושלמים, כוכבי מישלן, מול ים, מושיק רוט, מישלן, מסעדות דגים, מסעדות חדשות, מסעדות מומלצות בתל אביב, מרק פו, עזרא מרמלשטיין, פירות ים, קארי, רוברט פארקר, רפי כהן, שרי אנסקי
להגיב
נס גדול היה פו – האנוי
אחרי הסיני הזרחני, התאילנדי בבאגט והסושי המטוגן כבר כמעט הרמנו ידיים מאוכל אסיאתי • עכשיו פתאום אפשר לשבת בלילנבלום על קערת מרק אטריות או חזיר על אורז, ולעוף מפה לשעה קלה להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות
עם התגים אוכל אסיאתי, אוכל הודי, אוכל וייטנאמי, אוכל מלזי, אוכל סיני, אוכל תאילנדי, איתי חיימוביץ, באן מי, ביקורת מסעדות, דיה רז, האנוי, האנוי מסעדה, יועזר, מסעדות חדשות, מסעדות חדשות בתל אביב, מסעדות מומלצות בתל אביב, מסעדת האנוי, מרק פו, פלפל סצ'ואן, קרן שרון
20 תגובות
כוכבים בדלי – פליישמן
הבשרים מאמריקה, הלחם ממרוקו, המטיאס מגליציה והגזוז מתל אביב • הדלי החדש שבפאתי שדרות רוטשילד מקבץ אליו את הטוב מכל העולמות • על הדרך הוא גם מספק שיעור בחשיבה מסעדנית נכונה להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות
עם התגים ביקורת מסעדות, גזוז, דג מלוח, דלי, דלי פליישמן, הרינג, כריכים, כריכים מומלצים, כשר, לשון, מסעדות חדשות בתל אביב, מסעדות כשרות מומלצות, מסעדות מומלצות בתל אביב, סנדביצ'ים, סנדוויצ'ים, פליישמן, פרנה, צ'יפוטלה, צ'יפס, קורנדביף
15 תגובות
חדשות האוכל 13.11.12
מה תאכלו במסעדה החדשה והמסקרנת של השף רושפלד (וגם כמה זה יעלה לכם)? • איפה תלמדו לאכול, וגם להכין, ביבימבאפ, בולגוגי וג'אבצ'ה? • וכמה קלוריות יש בממתק הגומי הגדול בעולם? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים אוכל קוריאני, בולגוגי, חדשות האוכל, מאסטר שף, מטבח קוריאני, מלון בוטיק עלמה, ממתקי גומי, ממתקים, מסעדות חדשות, מסעדות חדשות בתל אביב, מסעדת שף, נחשי גומי, עלמה לאונג', צלעות טלה, קימצ'י, רושפלד, ריקוטה
להגיב
יום כתום – מאפינס דלעת, פקורינו ובייקון
עם שילוב בין גבינה לבשר (חזיר!) המתכון הזה יעצבן כנראה לא מעט אנשים • אז צמחונים, טבעונים ושומרי כשרות: צאתכם לשלום • לכל השאר: ברוכים הבאים למתכון שיפתח לכם את הסופ"ש עם חיוך עד לפני כמה חודשים הרעיון שאני אעז לתת פה … להמשיך לקרוא
חדשות האוכל 6.11.12
למה החליטו שורה של מסעדות ירושלמיות לוותר על תעודת הכשרות? • מה אוכלים במסעדת הגורמה היוקרתית החדשה בתל אביב? • וכמה סוגים של קרח תמצאו בבר הקוקטיילים הכי חם באמריקה? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים The Aviary, vera, אלי מזרחי, גורמה כשר, התנועה הירושלמית, ורה, ז'ניה קובל, חדשות האוכל, טופולינו, יונה ששון, כשרות ללא תעודה, מסעדות חדשות בתל אביב, מסעדות כשרות, מסעדות מומלצות בירושלים, משגיח לא בא, פושקין, קזינו דה פריז, קפה מזרחי, קרוסלה, קרח
להגיב
ונזכור את כולם – יועזר
האם מקום שנבנה כולו בדמותו של איש אחד יכול להמשיך לפעול בלעדיו? • כולי תקווה שכן • כי חשוב שיהיו מקומות כמו יועזר שיזכירו לנו את שאול אברון, את ד"ר אלי לנדאו, את רוגוב ואת שאר הנהנתנים להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות
עם התגים אלי לנדאו, ביקורת מסעדות, בן תדהר, דניאל רוגוב, יועזר, מסעדות מומלצות ביפו, מסעדות מומלצות בתל אביב, מרטיני, נקניקיות, נקניקים, רפי כהן, שאול אברון
8 תגובות