מדברים מהבטן גם בפייסבוק
-
פוסטים אחרונים
הרשמה לעדכונים באמצעות המייל
ארכיון חודשי: נובמבר 2011
מזמרים מהקישקע – סנדר
כמו עוד מוסד ידוע, גם מסעדת סנדר נולדה ב-1948 • בשונה מהמוסד השני, היא עדיין לא התקלקלה • הגפילטע, המטיאס, מרק העוף והקורקבנים הצטיינו • אבל אל מול הקישקע האלוהי הכל מחוויר להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "אוכלים צהריים", מסעדות
עם התגים אוכל יהודי, אוכלים צהריים, ביקורת מסעדות, גפילטע פיש, הרינג, יהונתן כהן, לשון, מטיאס, מסעדות יהודיות, מסעדות מומלצות בתל אביב, מרק עוף, קורקבנים, קישקע
11 תגובות
חדשות האוכל 27.11.11
פיצה נפוליטנית, קרואסון צרפתי ולחמנייה יפנית מגיעים לתל אביב • אייל שני וה"המזנון" מתרחבים • השף אביב משה פותח כריכייה ביתית • ובאמריקה מלמדים איך לטגן הודו בלי לשרוף את הבית להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים fried turkey, אביב משה, אייל שני, אקלייר, גיא פינס, דה פפה, הודו מטוגן, המזנון, חג ההודיה, חדשות האוכל, מסה, סנדביצ'ים, פטיסרי, פיצה, קורסל
5 תגובות
היו שלום ותודה על הדגים – Le Bernardin, New York
הרבה אנשים חולמים לאכול במסעדה של השף אריק ריפרט • רונה מוזר עשתה את זה, ולא נפלה מהרגליים • האוכל הזכיר לה הופעה של סלין דיון: איכותי, מרשים, אבל די קיטשי, ובעיקר – יקר להחריד להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה אורחים, אמריקה, רונה מוזר
עם התגים אריק ריפרט, ביקורת מסעדות, זאגאט, כוכבי מישלן, לה-ברנרדין, מישלן, מסעדות דגים, מסעדות מומלצות בניו יורק, רונה מוזר
8 תגובות
ב' זה בריק – בר השגה
לגבריאל מדוכן הטיגונים בשוק הכרמל יש קול של ארנון צדוק, אידאולוגיה של דפני ליף, וידיים של בשלנית תוניסאית • בקיצור, מדובר בגבר רציני, וזה עוד לפני שדיברנו על הבריק המופלא שלו להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "אוכלים צהריים", מסעדות
עם התגים אוכל טוניסאי, אוכלים צהריים, בוריק, ביקורת מסעדות, בר השגה, בריק, יהונתן כהן, מסעדות מומלצות בתל אביב, סנדביץ' טוניסאי, שוק הכרמל, תוניסאי
10 תגובות
בין תוניס להודו – עוף בעלי קארי (וגם פריקסה)
רוב האנשים רואים בנסיעה מקרית לרמלה תיק • אני זיהיתי בה הזדמנות • הזדמנות לטעום פריקסה מהטובים בארץ • והזדמנות לשים את הידיים על חומר גלם מסתורי ונדיר, ואז לבשל איתו מנה נהדרת להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה אוכל בבית, מסעדות
עם התגים אוכל הודי, אוכל טוניסאי, טוניסאי, מהרג'ה, מסעדות מומלצות ברמלה, סנדביץ' טוניסאי, עלי קארי, פריקסה, קארי, תוניסאי
9 תגובות
חדשות האוכל 14.11.11
הסימפסונים בפרק מחווה לתרבות האוכל • הצצה מצולמת ל"יונה" החדשה ביפו • "טוטו" של ירון שלו מוכתרת למסעדה הטובה בתל אביב • והדוגמניות הבאות של אמריקה צוללות לתוך קערת סלט יווני להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים אבי גנור, גורדון רמזי, גיא פינס, הלו קיטי, חדשות האוכל, טוטו, יונה, ירון שלו, מסעדת יונה, משפחת סימפסון, סושי, סלט יווני, עפרה גנור
3 תגובות
בומבה של נביא – יונה
אם המסעדה שנקראת על שמו הייתה קמה בתקופת התנ"ך, כנראה שהבלגן היה נחסך מיונה הנביא • כי למה לצאת מנמל יפו כשאפשר לאכול יוגורט ביתי, פירות ים ודגים משמחים וטלה בצורת קובייה? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות
עם התגים אבי גנור, ביקורת מסעדות, טאבון, יוגורט, יונה, יפו, מאנטה ריי, מסעדות מומלצות ביפו, מסעדות מומלצות בתל אביב, מסעדת יונה, עפרה גנור, צנצנות, קוביית טלה, ריקוטה
13 תגובות
תודה לך איוו – תבשיל זנב שור
תאמינו או לא, אבל חנות האוכל הטובה בארץ נמצאת דווקא בירושלים • קוראים לה "מעדני איוו" והיא שילוב בין אטליז מהחלומות למעדנייה חלומית • שם מצאתי זנב יפהפה, שהוליד תבשיל חורפי מענג להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה אוכל בבית
עם התגים אבי בן דוד, אטליז מומלץ בירושלים, איוו, בישול ביין, זנב שור, חבושים, מעדני איוו, מתכוני בשר, מתכונים, תבשילי קדרה
22 תגובות
חדשות האוכל 7.11.11
"עולי ציון" העממית מחליפה את "שקוף" היומרנית • השף מושיק רוט מביא לביקור בארץ את כוכבי המישלן שלו • בת"א חוגגים עם הקרפצ'יו הגדול בעולם • וגורדון רמזי משגר מהמטבח טיפים לחיי המין להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים אלדד שם טוב, אסף דוקטור, גורדון רמזי, גיא פינס, חדשות האוכל, מושיק רוט, מישלן, ניר צוק, עולי ציון, קרפצ'יו, קרפצ'יו בר, שקוף
להגיב
לראותו בלבד – בראסרי עין כרם
מצד אחד, מהמרפסת של בראסרי עין כרם נשקף נוף מהמם • מצד שני, הפסטה תפלה עד כאב, פלטת הנקניקים מביכה, ההמבורגר סתמי והשירות צולע (בלשון המעטה) • מישהו אמר מלכודת תיירים? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "אוכלים צהריים", מסעדות
עם התגים אוכלים צהריים, ביקורת מסעדות, בראסרי עין כרם, יהונתן כהן, מלכודות תיירים, מסעדות בעין כרם, נקניקים, קלמרי
38 תגובות