מדברים מהבטן גם בפייסבוק
-
פוסטים אחרונים
הרשמה לעדכונים באמצעות המייל
ארכיון חודשי: יוני 2013
עכו או כלום – גלויות (טעימות) מעכו
במלון הבוטיק תישנו כמו מלכים • בחמאם יפנקו אתכם כאילו אתם סולטנים • הגנים הבהאיים ידהימו אתכם • ובמסעדות תוכלו לבחור בין המקומי לעולמי • פתאום סופ"ש בעכו נשמע כמו דיל לא רע, הא? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה כללי, מסעדות
עם התגים אוכל ערבי, אורי בורי, אורי ירמיאס, אל באבור, אמיל גטאס, בר יין האפנדי, גליל מערבי, האפנדי, הבזאר הטורקי, חוסאם עבאס, חמאם, חמאם גטאס, טל כהן, כרובית בטחינה, מטבח ערבי, מלון בוטיק, מסעדות דגים, מסעדות מומלצות בעכו, נשאת עבאס, סלטים, עכו, שוק עכו
10 תגובות
חדשות האוכל 25.6.13
מה אוכלים ילדים יפניים שחוזרים מבית הספר? • איך מטיסים אצות ענק טריות מארץ השמש העולה לישראל? • למה האוכל היפני מתאים לקיץ הישראלי? • ולאן הולכים האילתיים שמחפשים אוכל טוב? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים אוכל יפני, אילת, אצות, בועז צאירי, גובו, המסגר 5, ואקאמה, ליאור רפאל, מסעדות באילת, מסעדות יפניות, מסעדות מומלצות באילת, נורי, סושי, סשימי, ענבר שפירא, קומבו, קיקו
להגיב
חדשות האוכל 18.6.13
מה אכלו קלינטון, סטרייסנד ושרון סטון בביקור בארץ? • איך משלבים שמן זית בכל צלחת בארוחה של 13 מנות? • ואיפה תמצאו כמה מחומרי הגלם המשובחים ביותר בעולם לצד מאפים מחרבי דיאטות? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות, כללי
עם התגים ביל קלינטון, בר לחם, ברברה סטרייסנד, דוד ביטון, דידי בן ארוש, המבורגר, חדשות האוכל, לה רג'אנס, מחניודה, מלון המלך דוד, ממילא, מסעדות מומלצות בירושלים, סלמון, פרס, צ'יפס, קבלייר, רופטופ, רפי כהן, שמן זית, שרון סטון
2 תגובות
אסור להשוות – טייגר לילי
המסעדה התאילנדית המושקעת שברמת החייל נמצאת בעמדה מסתכלת במיוחד – זו של "המסעדה התאילנדית השנייה" • ברגע שזונחים את ההשוואות מגלים שמדובר במסעדה טובה מאוד בזכות עצמה להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות
עם התגים tiger lilly, אוכל תאילנדי, ביקורת מסעדות, בית תאילנדי, בננה לוטי, טייגר לילי, יניר גרין, מסעדות, מסעדות חדשות בתל אביב, מסעדות מומלצות בתל אביב, מסעדות תאילנדיות, סינגה, סלט פפאיה, פאד קפאו, פאד תאי, פאק בונג, תאי
11 תגובות
חדשות האוכל 11.6.13
מה אוכלים במסעדה שמוגדרת כ"מטבח אפריטיף"? • איך הופכים מסעדת סושי יוקרתית מתל אביב למתאימה למשפחות התיירים באילת? • ומה גורם לניו-יורקרים לעמוד בשש בבוקר בתור למאפייה? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות, כללי
עם התגים cronut, אילת, דומיניק אנסל, חדשות האוכל, חיפה, יאקימונו, יקימונו, כשר, מסעדות חדשות באילת, מסעדות חדשות בחיפה, מסעדות מומלצות באילת, מסעדות מומלצות בחיפה, סושי, סינטה בר, סשימי, קרונאט, ששון
תגובה אחת
אוכל למחשבה, אבל אוכל – The Black Box
איזה טעם יש לאושר (ואיזה לייאוש)? • איך נותנים למישהו לאכול זמן? • מה האורך והרוחב המדויקים של ביס? • מעצב חוויות האכילה עידו גרעיני עונה על השאלות האלה (ועוד) בצורה טעימה במיוחד
להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה חדשות, מסעדות
עם התגים feincook, studio appetit, אוכל, אוכל מולקולרי, אמנות, בישול מולקולרי, המבורגר, טעימה עיוורת, יאיר פיינברג, עידו גרעיני, עיצוב, עיצוב חוויות אכילה, עיצוב תעשייתי, פחזניות, פיין קוק, צ'יפס, רגשות
8 תגובות
חדשות האוכל 4.6.13
מה בתפריט של הסניף החדש והימי של מסעדת "אל באבור"? • איפה בעכו תמצאו תחת קורת גג אחת גבינות בוטיק, גלידה, צ'יפס הולנדי וקפה קלוי טרי? • ומי ניגן בקונצרט המתוק של מחניודה?
להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים אוכל ערבי, אל באבור, אל מרסא, אסף גרניט, באדר חאן, בוזה, בזאר טורקי, בירה מלכה, גבינות בוטיק, גבינות גלילי, גלידה, גליל מערבי, דגים, חוסאם עבאס, מחלבת גלילי, מחניודה, מסעדות דגים, מסעדות חדשות בעכו, מסעדות מומלצות בעכו, מסעדות ערביות, נקניקיות, עכו, פירות ים, צ'יפס, קוקושקה, קפה
להגיב