מדברים מהבטן גם בפייסבוק
-
פוסטים אחרונים
הרשמה לעדכונים באמצעות המייל
ארכיון חודשי: מרץ 2013
לא לחגים בלבד – קציצות דגים וכרישה
המטרה: להוכיח שאפשר לשלב בין קציצות דג לקציצות פראסה • הנתונים: ירקות אביביים, רוטב לימוני, מתקתק וקצת חריף • התוצאה: תבשיל ריחני קליל ובעיקר מרשים • או במילים אחרות: מש"ל להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה אוכל בבית
עם התגים אפיו, ארטישוק, בורי, בלקני, דגים, כרישה, מטבח טורקי, מתכוני דגים, מתכוני קציצות, מתכונים, מתכונים חגיגיים, סלרי, פסח, פראסה, קציצות, קציצות דג, קציצות פראסה
4 תגובות
לאכול ב-LA LA LAND – מדריך טעים לעיר המלאכים
ביום הראשון באל-איי התיישבה רונה מוזר בקפה ליד אמילי בלאנט והתאהבה • לא בשחקנית – בסלט שהגישו לה • מאז עברו כמה חודשים והיא מצאה עוד הרבה מקומות שגם אתם תאהבו • תתחילו לרשום להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה אורחים, רונה מוזר
עם התגים fountain coffee room, gjelina', Huckleberry, los angeles restaurants, Mozza, Son of a gun, sugarfish, Sweet lady jane, sycamore kitchen, Umami, Yabu, אל איי, המבורגר, לוס אנג'לס, מסעדות מומלצות בלוס אנג'לס, פיצה, רונה מוזר
8 תגובות
זמירות חדשות בכרם – עזיזה
הניוקי היו במרקם של עננים • הדגים הקטנים טוגנו ביד אומן • וסלט הקייל החם רבץ בשלולית יוגורט מענגת • כמעט שוכחנו שאנחנו יושבים בכניסה לכרם התימנים • ואז הגיעה המטבוחה להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות
עם התגים אביתר מלכה, אייל שני, בשר בחצילים, דן ארואץ, טחינה, כרם התימנים, מטבוחה, מסעדות בכרם התימנים, מסעדות חדשות בתל אביב, מסעדות מומלצות בתל אביב, מפגש רחל, ניוקי, סרדינים, עזיזה, פאי אגוזים, פאי לימון, קייל, ראמפ
12 תגובות
חדשות האוכל 19.3.13
כמה כסף (וזמן) הושקעו ב"טאיזו" המסעדה החדשה והמדוברת של השף יובל בן נריה? (ומה בדיוק אוכלים שם?) • ואיך קרה שצחי בוקששתר הקים לתחייה את התרווד הוורוד?
להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים taizu, אהרוני, אוכל אסיאתי, בועז צאירי, התרווד הוורוד, חדשות האוכל, טאיזו, יאיר פיינברג, יובל בן נריה, כפות תמרים, לחמניות מאודות, מטבח אסיאתי, מסעדות אסיאתיות, מסעדות חדשות בתל אביב, מסעדות מומלצות בתל אביב, סאקורה, עופר גל, פיין קוק, צחי בוקששתר, רושפלד, תפוח זהב
להגיב
על ראש שמחתי – אפיו
אם אתם לא יוצאי טורקיה או הבלקן ייתכן שטרם נחשפתם לפלא: פרוסות של סלרי וגזר מבושלות בתחמיץ לימוני • אצלי במשפחה מדובר במאסט על שולחן הסדר • ואחרי שתטעמו תבינו בדיוק למה להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה אוכל בבית
עם התגים אוכל בלקני, אוכל טורקי, אפיו, גזר, טבעוני, כשר לפסח, לימון, מאכלים לפסח, מתכונים, סלרי, צמחוני
12 תגובות
חדשות האוכל 13.3.13
האמנם "פושון" בדרך לישראל? • מה אוכלים במסעדה הסינגפורית הראשונה בארץ? • איפה תקבלו ארוחת פנטזייה סטייל "משחקי הכס"? • ומה קורה כשמשלבים בין שני הטרנדים המעצבנים בעולם? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים NG, אוכל אסיאתי, אוכל טבעוני, אוכל סינגפורי, אוכל צמחוני, אנג סו, ארי ירזין, ג'סטין טימברלייק, הארלם שייק, חדשות האוכל, טבעונות, יורם ירזין, מטבח סינגפורי, מסעדה סינגפורית, מסעדות חדשות בתל אביב, משחקי הכס, פושון, צמחונות
להגיב
חדשות האוכל 5.3.13
איזה מהפך מתכננת שלישיית מחניודה במסעדת "הסדנא" בירושלים? • איך הופכים את הלחם לכוכב המרכזי של מסעדה חדשה? • ומה קורה כשמשלבים בין אוכל ליטאי לאסתטיקה יפנית? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים bread story, אוכל יפני, אוכל ליטאי, אורי נבון, אסף גרניט, בורשט, בנדיקט, ברד סטורי, גיא פינס, דג מלוח, הסדנא, חדשות האוכל, יוסי אלעד, לחם, מחניודה, מסעדות בשר, מסעדות חדשות בירושלים, מסעדות חדשות בתל אביב, מסעדות מומלצות בירושלים, סושי, קלופס
להגיב