מדברים מהבטן גם בפייסבוק
-
פוסטים אחרונים
הרשמה לעדכונים באמצעות המייל
ארכיון חודשי: דצמבר 2015
חדשות האוכל 24.12.15
מה אוכלים במסעדה תאילנדית מלכותית (והאם זה יותר יקר מתאילנדית רגילה)? • איך מלבישים דג במעיל פרווה? • מה ההבדל בין סילבסטר לנובי גוד? • וכמה זנים של שמן זית תמצאו בשוק?
להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים אוכל רוסי, אוכל תאילנדי, אנשי הזית, חדשות האוכל, מטבח מלכותי, מטבח תאילנדי, מסעדה תאילנדית, מסעדות חדשות בתל אביב, מסעדות מומלצות בתל אביב, נובי גוד, ניטן תאי, סילבסטר, סלט שובה, פאד תאי, פילמני, ראשון המסיק, שמן זית
3 תגובות
התוספת שתופסת (ומפספסת) – פרוזדור
במזללת ההמבורגרים החדשה בתל אביב עושים דברים אחרת • הקציצות קטנות ואחידות משקל • התוספות לכריך כלולות במחיר • העיצוב כמעט ולא קיים • והמלצרית היא מסוג שכבר לא מוצאים להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות
עם התגים בייקון, בננה ספליט, גבינה, המבורגר, המבורגרים מומלצים, טבעות בצל, כנפיים, מסעדות חדשות בתל אביב, מסעדות מומלצות בתל אביב, פרוזדור, צ'יזבורגר, צ'יפס
3 תגובות
חדשות האוכל 3.12.15
מה הקשר בין יזהר כהן לרגל קרושה? • מה אמר קדישמן על האוכל ב"קיטון"? • כמה עמודים יש בספר הקינוחים החדש של דודו אוטמזגין? • ומה קורה למסעדות ביפו בחסות גל הפיגועים? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים אוכל אשכנזי, אוכל יהודי, אורנה רסקין, גדי יגיל, גפילטע פיש, דודו אוטמזגין, חאן מנולי, חדשות האוכל, יזהר כהן, יפו, מסעדות ביפו, מסעדות יהודיות, מסעדות מומלצות ביפו, ספרי בישול חדשים, עליא אבו שמיס, פליקס רונזטל, קונדיטוריה, קיטון, קינוחים, קישקע, קפה באסמה, רגל קרושה, שוק הפשפשים
תגובה אחת