מדברים מהבטן גם בפייסבוק
-
פוסטים אחרונים
הרשמה לעדכונים באמצעות המייל
ארכיון חודשי: פברואר 2013
חדשות האוכל 19.2.13
למה נסגרה "יועזר"? • האם למסעדה אחת יכולים להיות שני שפים? • מה הדרך הכי קצרה להגיע מכיכר רבין לאיסטנבול? • וכמה תוספות אפשר לדחוף לכוס קפה אחת בסטארבאקס (ובאיזה מחיר)?
להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים אטליז, איטליז, דוד ויוסף, דודו אלמקייס, דונר, האיטליז, חדשות האוכל, יוסי שטרית, יועזר, מסעדות חדשות, מסעדות חדשות בתל אביב, מסעדות מומלצות בתל אביב, סטארבאקס, קפה, שאול אברון, שווארמה, שיא גינס
להגיב
חדשות האוכל 12.2.13
באיזה מסעדה חדשה בתל אביב תמצאו פיצה שחורה, ג'לי בזיליקום ומרגריטה מסלק? • איך מתככנים במאפיית "לחמים" לכבוש את אמריקה? • ומה קורה כשמכניסים את הריאליטי The Voice למטבח? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות, כללי
עם התגים The Taste, The vioce, אוראל קמחי, אורי שפט, אמיר תורג'מן, אנתוני בורדיין, דה ווייס, חדשות האוכל, חלה, טופ שף, לחמים, מאסטר שף, מסעדות חדשות, מסעדות חדשות בתל אביב, מסעדות מומלצות בתל אביב, מרגריטה, נייג'לה לוסון, סלק, פופינה, פיצה שחורה, רוגלעך, ריאליטי, תוכניות אוכל
להגיב
החומוס מטמטם – שולבטו
תכירו את האח המשודרג של המג'דרה • במקום עדשים שמים חומוס • במקום אורז בורגול • מוסיפים עגבניות ודי הרבה חריף • ואחרי חצי שעה של בישול יש לכם על הגז פצצת אושר קטנה (וטבעונית!) להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה אוכל בבית
עם התגים אוכל גלילי, אוכל טבעוני, אוכל ערבי, אוכל צמחוני, בורגול, זוזו, חומוס, יוסוף חנא, מג'דרה, מטבח ערבי, מתכוני בורגול, מתכונים, מתכונים טבעוניים, עגבניות, קצה הנחל, שולבאטו, שולבטה, שולבטו
13 תגובות
היא לא דומה – מונא
המסעדה היפה שבבית האמנים בירושלים נולדה למשפחת "מחניודה" • בהתאם למיקום היא החליטה לתפוס לעצמה כיוון אמנותי משלה • מונא היא ביסטרו מודרני ומדויק, שעושה בדיוק את מה שצריך: אוכל קלאסי וטוב להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה כללי, מסעדות
עם התגים אוכל צרפתי, אורי נבון, אסף גרניט, ביסטרו, טרטר, יוסי אלעד, לברק, מונא, מושיקו גמליאלי, מחניודה, מטבח צרפתי, מסעדות חדשות, מסעדות מומלצות בירושלים, מסעדות פתוחות בשבת ירושלים, ניוקי, פולנטה, קלמרי, קראמבל
תגובה אחת