מדברים מהבטן גם בפייסבוק
-
פוסטים אחרונים
הרשמה לעדכונים באמצעות המייל
ארכיון חודשי: יולי 2012
ילד שלי מוצלח – קיטשן מרקט
זה לקח שנה, אבל המסעדה שבשוק הנמל מצאה כנראה סוף סוף את השפה שלה • תחת ידיו של השף המוכשר יוסי שטרית יוצאות מנות צרפתיות מודרניות שמצליחות להיות יפות, מקוריות והכי חשוב – טעימות להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות
עם התגים אוכל צרפתי, אסף ליס, ביצים, טורטליני טלה, יוסי שטרית, מסעדות בנמל תל אביב, מסעדות חדשות בתל אביב, מסעדות מומלצות בתל אביב, מסעדות שוק, נמל תל אביב, פורצ'יני, פטריות, פירות ים, קיטשן מרקט, קרם ברולה, קרם תירס, שוק הנמל
17 תגובות
חדשות האוכל 24.7.12
מי הסנונית הראשונה שנחתה בשוק נמל יפו? • איך מכינים עוגת גבינה בלי גבינה (ובלי עוגה)? • האם אנשי העסקים בתל אביב מוכנים לדרינק אחרי העבודה? • וכמה מרוויחים השפים המרוויחים בעולם? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים אוכל טבעי, אורן תורג'מן, אייל לביא, גורדון רמזי, וולפגנג פאק, חדשות האוכל, יפו, מסעדות חדשות ביפו, מסעדות חדשות בתל אביב, מסעדות שוק, מרסר, ענבל שלווי, פירות ים, רו פוד, רוקח 73, רוקח ים, רייצ'ל ריי, שוק נמל יפו, שירלי בר
2 תגובות
חדשות האוכל 17.7.12
כמה עולה לאכול במסעדה השיתופית הראשונה? • איך משלבים בין טברנה קלאסית למסעדת שף? • למה יהיה קשה להשיג צ'יפס בזמן האולימפיאדה בלונדון? • ואיזה יין הוא היין הכי פופולרי בעולם?
להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים אביב משה, אוכל באולימפיאדה, אוכל טבעוני, בוראט, בר קיימא, בשר סוס, חדשות האוכל, יאסו תל אביב, יין, לונדון 2012, מחאה חברתית, מסה, מסעדה שיתופית, מסעדות חדשות בתל אביב, מקדונלדס, נקניק סוס
תגובה אחת
גילוי נאות – כתית
אפשר להמשיך להתעסק בראיון שנתן השף מאיר אדוני לגלובס • אפשר, אבל עדיף שלא • כי אז שוכחים לדבר על האוכל • והאוכל במסעדת הדגל של אדוני, כמה לא מפתיע, ראוי בהחלט שידברו עליו להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות
עם התגים אדמה, ארוחות עסקיות מומלצות, ביקורת מסעדות, טרטר עגל, כתית, ליידי גלובס, מאיר אדוני, מסעדות מומלצות בתל אביב, מסעדת שף, סשימי, עסקיות מומלצות, קונפי אווז
21 תגובות
נחיתה רכה – קלמטה
ממש כמו במטוס, במסעדה הזו כולם רוצים לשבת עם דרינק ליד החלון • ממש לא כמו במטוס, האוכל דווקא מוצלח • וממש כמו בטיסה, החלק הכי טוב מגיע בסוף – במטוס זה חו"ל, בקלמטה זו הכנפאה להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות
עם התגים אוכל יווני, אריאל לייזגולד, ביקורת מסעדות, דגים, יפו, כנאפה, מסעדות חדשות, מסעדות מומלצות ביפו, מסעדות מומלצות בתל אביב, מקרל, פירות ים, קלמטה, רועי גנצ'ולה
8 תגובות
חדשות האוכל 10.7.12
איך הופכים מסעדת גורמה איטלקית לטבעונית לערב אחד? • מה בתפריט הטבעוני החדש של מסעדת "שולחן"? • למה להכניס פרה באקווריום לתוך מסעדה? • ומי שלח 10,000 מנות טאקו לאלסקה? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים Tramshed, אוכל טבעוני, אורי שביט, דיוויד פרנקל, דמיאן הירסט, טאקו בל, טבעונות, טבעוני, מסעדות מומלצות לטבעונים, עומר מילר, פרונטו, רפי אדר, שולחן, תפריט טבעוני
2 תגובות
טעם העיר 2.0 – המדריך (המעודכן) לתל אביבי הרעב בירושלים
פסטיבל הקולנוע שוב כאן ועמו הזרם הקבוע של מבקשי ההמלצות הקולינריות לעיר הבירה • אז הנה מדריך שימלא לכם את הבטן בין גודאר לבין קוראסאווה, עם שיפודים, ממולאים ואפילו אופציה לצמחונים להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות
עם התגים אבי לוי, אדון כהן, אקליפטוס, האגס 1, המוציא, המקום של איציק, הסדנא, זוני, טופולינו, מונא, מחניודה, מטעמי זוהר, מסעדות חדשות בירושלים, מסעדות מומלצות בירושלים, מסעדות צמחוניות בירושלים, מסעדת תאנים, משה בסון, נאדי, פורטונה, פי בריבוע, פיש אנד צ'יפס, פסטה בסטה, פסטיבל הקולנוע, פרדיסו, צ'אקרה, קאלו, קפה בצלאל, קפה צ'אקרה, ראצ'ה
29 תגובות
חדשות האוכל 3.7.12
באיזה יום מחליפה מסעדת קלואליס את החליפה בג'ינס? • כמה זולה יכולה להיות מנת פסטה טרייה? • איך הופכים המבורגר של מקדונלדס לדוגמנית על? • ומה יש בגלידה איטלקית שמיועדת לכלבים? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים אוכל איטלקי, גיא פינס, גלידה, דגים, המבורגר, ויקטור גלוגר, חדשות האוכל, כלבים, מסעדות חדשות, מסעדות יוקרה, מסעדות מומלצות בתל אביב, מקדונלדס, פוטושופ, פירות ים, פסטה בסטה, פסטה טרייה, צילום אוכל, קלואליס, קלואליס בג'ינס
2 תגובות