מדברים מהבטן גם בפייסבוק
-
פוסטים אחרונים
הרשמה לעדכונים באמצעות המייל
ארכיון חודשי: דצמבר 2013
אל דנטה – הרפתקאות "מדבר מהבטן" בארץ המגף – פרק 2
על לימודים בארמון של בית סבויה • על קפטרייה מוסדית שבה מצלחתים מנות כמו במסעדת יוקרה • על הקשר שבין שף ירדני לפנסיונרית נורבגית • ועל מה זה, בעצם, לימודי גסטרונומיה להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה איטליה, אל דנטה
עם התגים Alex Atala, DOM, slow food, unisg, universita degli studi di scienze gastronomiche, אלכס אטלה, ברה, דבש, טורינו, טעימות דבש, לימודי גסטרונומיה, סלואו פוד, פולנצו, פיימונטה, קרלו פטריני, שן ארי, שניצל
18 תגובות