מדברים מהבטן גם בפייסבוק
-
פוסטים אחרונים
הרשמה לעדכונים באמצעות המייל
ארכיון חודשי: אוקטובר 2013
עיר גדולה עם שפם – טעימות מאיסטנבול
דגים קטנים מהים השחור • מעדנים ארמניים • קבבים משובצים בפיסטוקים • שיפודי כבד למתקדמים • נהרות של ראקי • וארוחת בוקר של אלופים • בין אסיה לאירופה נמצא גן עדן הקולינרי להמשיך לקרוא
חדשות האוכל – 16.10.13 – הפינה האחרונה
איך מתכנן אייל שני לכבוש את פריז? • מה המסעדות הכי מסקרנות שהולכות לחמם את החורף בביצה הקולינרית? • ומהן שלוש המנות שאני הכי אתגעגע אליהן במהלך שנת הלימודים שלי באיטליה? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים אבי קונפורטי, אייל שני, אלברט, ארי ירזין, ברק אהרוני, המזנון, חדשות האוכל, טאיזו, טופולופומפו, יהונתן בורוביץ, יובל בן נריה, יורם ירזין, מולים חריפים, מסעדות חדשות בתל אביב, מתחם שרונה, נורמן, פיתות גורמה, קלארו, קפה 48, רן שמואלי, שפונדרה
7 תגובות
חדשות האוכל 10.10.13
מה תמצאו בבזאר הקולינרי החדש של ניר צוק במתחם התחנה בירושלים? • מה הקשר בין היכל התרבות באשקלון לבין אחד מכשרונות הסושי המבטיחים בישראל? • והאם ניתן להמשיך ולבשל רק עם יד אחת? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים אינסטגרם, אלכס ניקולסקי, אשקלון, בזאר קולינרי, השף הביוני, התחנה הראשונה, ירושלים, מסעדות חדשות באשקלון, מסעדות מומלצות באשקלון, מתחם התחנה, ניגירי, ניר צוק, סושי, סלמון, סשימי, קפה קפה, שוק הנמל, שוק התחנה
להגיב
חדשות האוכל 1.10.13
האם אפשר להכין מנות ורודות בלי להשתמש בסלק? • מה קרה לאוכל של השף נחי אלקין במעבר מרמת הגולן למסעדת "עשר" החדשה בתל אביב? • והאם לעמוד בתור בשביל קפה בחמישה שקלים? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים cofix, אבי ביטון, אביב משה, אייל דובינסקי, אסף גרניט, בטי ונחי מבשלים, במיה, גיא פינס, זנב שור, חדשות האוכל, לבבות עוף, מנה בוורוד, מסעדות חדשות בתל אביב, מסעדות מומלצות בתל אביב, מסעדת עשר, משה שגב, נחי אלקין, סלמון, סלק, סרטן השד, עשר, קופיקס, קפה, קפה בחמישה שקלים, רושפלד, שי יואלי, שלום קדוש
תגובה אחת