מדברים מהבטן גם בפייסבוק
-
פוסטים אחרונים
הרשמה לעדכונים באמצעות המייל
ארכיון חודשי: ספטמבר 2011
שום פלפל וחוזה טאלנט II – בעקבות גמר מאסטר שף
למה לאבי הגיע לנצח • למה לאליהב הגיע להפסיד (ולמה הוא לא צריך לקחת את זה קשה) • למה צריך לתת לרושפלד להתפרע • ולמה כל המילים שנשפכות (גם כאן) לא באמת משנות (רמז: הרייטינג) להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה חדשות
עם התגים אבי לוי, אייל שני, אליהב שאשון, חיים כהן, מאסטר שף, מיכל אנסקי, רושפלד, שי סרמני
9 תגובות
התנועה הירוקה – קרעה ממולאת
את הקרעה אתם בטח מכירים מהברכות של ראש השנה • במטבח הערבי מוציאים מהירק המיוחד הזה הרבה יותר • אני שידכתי לו מילוי חגיגי של אורז וחלקי פנים של עוף, וקיבלתי מתכון ששווה לברך עליו להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה אוכל בבית
עם התגים דלעת בלאדי, דלעת ירוקה, דלעת ממולאת, כבדי עוף, לבבות עוף, ממולאים, מתכונים, קישוא ירושלמי, קרעה, קרעה ממולאת
14 תגובות
חדשות האוכל 19.9.11
שוק הכרמל מתעדכן עם בר שמן זית, מעבדת קפה, דוכן גבינות משובחות וחנות אורגנית • מסביב פורחות מסעדות שוק שמציעות מקובה ועד שרימפס • ובכרם התימנים חוגגים על אוכל גרוזיני להמשיך לקרוא
הביאו את הסתיו – גויאבות במילוי בשר
בעולם החקלאות התעשייתית כמעט אפשר לשכוח שפעם לירקות ולפירות היו עונות • הגויאבות, נסיכות הסתיו, מזכירות שלטבע יש עדיין כמה חוקים משלו • והן אפילו לא חייבות ליווי מתוק להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה אוכל בבית
עם התגים בשר טחון, גויאבה, גויאבה במילוי בשר, גויאבות ממולאות, מתכוני בשר, מתכוני גויאבות, מתכונים, קומפוט גויאבות
8 תגובות
המדע הוכיח: קופונים זה לא משהו
שלושה מדענים אמריקנים בדקו את ההשפעה של מכירת דילים בגרופון על דירוג העסק באתרי ביקורות גולשים • המסקנה ברורה: מרגע פרסום הקופון מספר הביקורות על העסק אמנם עולה – אבל הציון יורד
להמשיך לקרוא
חדשות האוכל 12.9.11
רחוב אלנבי קורץ לניו יורק עם דוכן נקניקיות שמסתיר בר אפלולי • אחרי אבטיח על הסכין במסעדת "ברטי" מציעים ערק על הסנטימטר • ובשורות קולינריות למעריצי "הפמלייה" ו"משחקי הכס" להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים אור ברי, ברטי, גורדון ראמזי, גורדון רמזי, גיא פינס, דלי, הדלי, הפמלייה, חדשות האוכל, ישי מלכוב, מסעדת ברטי, משחקי הכס, רועי ענתבי
להגיב
תוכנית חיסכון – הזקן והים
מסעדת הדגים הוותיקה מרחוב קדם ממשיכה להציע את אחד הדילים הכי משתלמים בסביבה • האוכל לא גדול (בעיקר לא הסלטים), אבל המחיר המצחיק, הנוף ובעיקר הבריזה הופכים את החוויה לחביבה
להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "אוכלים צהריים", מסעדות
עם התגים אוכלים צהריים, ביקורת מסעדות, דג מטוגן, הזקן והים, יהונתן כהן, מושט מטוגן, מיקס פירות ים, מסעדות ביפו, מסעדות דגים, פלטת סלטים
15 תגובות
ריפוי בעיסוק – ברבוניות ממולאות
הדרך אל האושר עוברת בקיבה, אבל עדיף שתעבור קודם במטבח • בפעם הבאה שאתם בבאסה תשכחו מהסמים הקלים, הציפרלקס והאלכוהול ופשוט תפרקו ערימת ברבוניות • בשבילי זה עבד יופי להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה אוכל בבית
עם התגים אריסה, ברבוניות, ברבוניות ממולאות, דגים ממולאים, לימון כבוש, מז'וז'ין, מתכוני דגים
7 תגובות
חדשות האוכל 5.9.11
יפו ממשיכה להתחדש במסעדות – תכירו את "ושתי" ו"קאסה נובה" • מתחם רוטשילד בדרך להפוך לבירת מלונות (ומסעדות) הבוטיק • ההונגרים דורשים צדק תזונתי • והיפנים מוכיחים שסושי יכול להיות משמין
להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים אוכל הונגרי, אוכל יפני, גיא פינס, ושתי, חדשות האוכל, טוטו, ירון שלו, מחניודה, מלונות בוטיק, סושי, קאזה נובה, קאסה נובה, רושפלד
להגיב
ארוחה עשר – הסנדוויץ' של איציק ורותי
במשך שנים לא הבנתי מה הקטע של הסנדוויצ'יה המיתולוגית • לכבוד 1 בספטמבר החליט יהונתן שאני בשל לשיעור במדעי הכריך * הרינג אדיר, סלטי קישואים וביצים ולחמניות רכות עזרו לי להבין להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "אוכלים צהריים", מסעדות
עם התגים אוכלים צהריים, ביקורת מסעדות, הסנדוויץ' של איציק ורותי, הרינג, יהונתן כהן, מסעדות מומלצות בתל אביב, סלט ביצים, סלט קישואים, סנדוויץ'
10 תגובות