מדברים מהבטן גם בפייסבוק
-
פוסטים אחרונים
הרשמה לעדכונים באמצעות המייל
ארכיון חודשי: ינואר 2014
אל דנטה – פרק 6 – עוגת קלמנטינות והל
על מה שפודיז אמיתיים מוכנים לעשות כדי להשיג אבקת אפייה • על חתולה וכלב שעשו את הדרך מאריזונה לפיימונטה • ועל עוגה עם ריח של קלמנטינות, תבלינים וחורף • בקיצור: מתכון פשוט וטעים להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה אוכל בבית
עם התגים הל, ליד הקפה, מתוקים, מתכוני חורף, מתכוני עוגות, מתכונים, עוגות, עוגות בחושות, קלמנטינות
13 תגובות
אל דנטה – עלילות "מדבר מהבטן" בארץ המגף – פרק 5
על השוק הפתוח הכי גדול באירופה • על החיפושים אחר טחינה בפיימונטה • על מלצרית בטרנינג עם נטייה לעצבים • ועל הקשר שבין מילוי לוטו לבחירה מעגלת גבינות • בקיצור: שתי מסעדות שוות בפנים להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה איטליה, אל דנטה, מסעדות
עם התגים borgo dora, porta palazzo, trattoria valenz, tre galline, אוכל איטלקי, איטליה, אל דנטה, ארנב, גבינות, המלצות לאיטליה, המלצות לטורינו, חזיר, טורינו, מסעדות מומלצות באיטליה, מסעדות מומלצות בטורינו, מסעדות שוק, ניוקי, פיימונטה, צפון איטליה, ראגו, ריזוטו, שוק, שניצל
11 תגובות
אל דנטה – עלילות "מדבר מהבטן" בארץ המגף – פרק 4
על פסטו, שרימפס טריים, ארטישוקים ושמן זית • על זונות מזדקנות, הנשימה האחרונה וחומוס בצהריים • על אקווריום של גדולים • ועל סמטאות האבן הכי צרות שיש • בקיצור: קפיצה קטנה לגנואה להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה איטליה, אל דנטה
עם התגים אוכל איטלקי, איטליה, אל דנטה, אקווריום, ארטישוק, גנואה, המלצות לאיטליה, המלצות לגנואה, חומוס, טיולים באיטליה, ליגוריה, מסעדות באיטליה, מסעדות בגנואה, פוקאצ'ה, פסטה, פסטו, פרינטה, צפון איטליה, קנולי, שמן זית, שרימפס
8 תגובות
אל דנטה – הרפתקאות "מדבר מהבטן" בארץ המגף – פרק 3
על הקשר שבין יהודים לבין נקניקיות • על עלים ירוקים שלא החליטו אם הם לפת או ברוקולי • על אוזניים קטנות במיוחד • ועל הפחד שבלפרסם מתכונים מהמטבח האיטלקי המסורתי • בקיצור – כנסו, יש מתכון להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה אוכל בבית, אל דנטה
עם התגים bra, cime di rapa, orecchiette, slasiccia, אוכל איטלקי, אורקייטה, ברוקולי, לפת, מתכוני פסטה, מתכונים איטלקיים, נקניקיות, סלסיצ'ה, עלים, פוליה, פיימונטה, פסטה, שמן זית
13 תגובות