מדברים מהבטן גם בפייסבוק
-
פוסטים אחרונים
הרשמה לעדכונים באמצעות המייל
ארכיון חודשי: ספטמבר 2010
שפק והעיר הגדולה
בניו יורק טיימס מקדישים כתבה לד"ר אלי לנדאו וספר מתכוני החזיר שלו • בישראל, לפחות לפי הנתונים בכתבה, לא ממש מתלהבים מהספר להמשיך לקרוא
עכבר + לחם = הרבה מאוד כסף
יצרנית המזון הגדולה בבריטניה תשלם 17 אלף פאונד פיצויים למשפחה שמצאה עכבר אפוי בתוך הלחם שרכשה • לא ברור האם זה אומר שהלחם הוא חלבי, בשרי או בכלל פרווה להמשיך לקרוא
תאונת המיונז: השאלות הקשות
משאית מיונז שהתהפכה גרמה לפקק תנועה ענקי ביפן • מגלגלצ נמסר: בכיוון ההפוך יש עומס תנועה בגלל הנקניקים שעוצרים להסתכל להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה עלו ברשת
עם התגים אוכל יפני, יפן, מיונז, עמבה, תאונות ביזאריות, תאונת המיונז
תגובה אחת
הנציב העליון – הרברט סמואל
בגיל שלוש וחצי המסעדה של יונתן רושפלד היא בוגרת, יציבה, מענגת ומגוונת • השירות מוקפד, חומרי גלם עילאיים ובמטבח עובד אחד הכשרונות הקולינריים הגדולים שצומחים כאן להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות
עם התגים ביקורת מסעדות, הרברט סמואל, יובל בן נריה, מסעדת שף, סביצ'ה, רושפלד
תגובה אחת
פעם שלישית פלאפל
עיר ההוט דוג והפיצה? מסתבר שלא • תושבי ניו יורק הצביעו וקבעו: אוכל הרחוב הטוב ביותר בעיר נמצא בדוכן הפלאפל והשווארמה של פארס הפלשתיני • אכן, גאווה (כמעט) ישראלית להמשיך לקרוא
חשיפה לצפון III – בועז מבשל
שף מנוסה, מיקום מדהים ושפע חומרי גלם היו אמורים להצטרף במצפה הילה לכדי מסעדה מסעירה, אבל זה פשוט לא קורה • ככה זה כשאוכלים בגליל ומרגישים בתל אביב של לפני עשור להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות
עם התגים בועז מבשל, בועז קוינטנר, ביקורת מסעדות, גליל מערבי, מצפה הילה
תגובה אחת
חשיפה לצפון II – עזבה
הכרובית בטחינה נגמרה, אבל אז הגיעו הקישואים בלבן, הקובה האפויה והחיטה הירוקה עם הכבש • בעזבה מצאנו את הטעם האמיתי של הגליל להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות
עם התגים אוכל לבנוני, בורגול, ביקורת מסעדות, במיה, גליל מערבי, טחינה, כפר ראמה, סיניה, עזבה, קובה, שולבטו, שישברק
2 תגובות
חשיפה לצפון I – אלומה
לא פשוט למצוא מסעדה ראויה בגליל (!) המערבי (!!) שתהיה פתוחה בערב ראש השנה (!!!) וגם תספק חוויה חגיגית ונחמדה. בסופו של דבר "אלומה" בתרשיחא התגלתה כהפתעה נעימה ביותר להמשיך לקרוא