מדברים מהבטן גם בפייסבוק
-
פוסטים אחרונים
הרשמה לעדכונים באמצעות המייל
ארכיון חודשי: מרץ 2014
אל דנטה – פרק 10 – הכה את המומחה
איזה טעם יש לכרובית חשמלית? • איך מבשלים את הזקן של הנזיר? • מי הם קרובי המשפחה של סיגל? • ומה הדרך הכי טובה להכין פסטה עם ברוקולי ובייקון? • בקיצור המון חומרי גלם וגם מתכון
להמשיך לקרוא
אל דנטה – פרק 9 – מאיפה בא האוכל
על מסע השורשים של הארטישוק • על צנצנת אחת שמכילה את כל אירופה • על חקלאים שמנסים לברוח מ"ההליכון" • בקיצור: טעימה קטנה מהגלובליזציה של האוכל • לא לפסימיים שביניכם להמשיך לקרוא