מדברים מהבטן גם בפייסבוק
-
פוסטים אחרונים
הרשמה לעדכונים באמצעות המייל
ארכיון חודשי: יולי 2013
צ'יינה טאון, בן יהודה – פוראמה
זה לא מה שאכלתם בשוק האוכל בסנטר • זה בטח לא מה שטעמתם בקבלת הפנים בחתונה האחרונה שבה הייתם • הדים סאם של "פוראמה" הם, סוף סוף, הדבר האמיתי • רק תיזהרו – זה ממכר להמשיך לקרוא
חדשות האוכל 23.7.13
למה החליט רושפלד לחתוך מחירים במסעדת "עלמה" היוקרתית? • מה אוכלים ב"גרינברג" הביסטרו החדש של אזורי חן? • וכמה יעלה לכם סיבוב עולמי עם עצירה בכל מסעדה של 3 כוכבי מישלן? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים אוכל מוכן, אלן דוכאס, ביסטרו, גורדון רמזי, גרינברג, המבורגר, הסטון בלומנטל, טאפאס, מאסטר שף, מישלן, מלון בוטיק, מסעדות חדשות בתל אביב, מסעדות מומלצות בתל אביב, מעדנייה, עלמה, רובושון, רושפלד, שלושה כוכבי מישלן
2 תגובות
סיבוב מקומי – מיכאל
אחרי שהאוכל הגלילי כבש כל חלקה טובה במסעדות של תל אביב, הגיע הזמן להחזיר אותו הביתה • זה בדיוק מה שעושה השף מיכאל גרטופסקי בביסטרו החדש שלו • מינימום פוזה, מקסימום טעם להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות
עם התגים במיה, גליל מערבי, טלה, לימן, מטבח גלילי, מיכאל, מיכאל גרטופסקי, מסבחה, מסעדות בגליל המערבי, מסעדות בצפון, מסעדות מומלצות בצפון, מסעדות רומנטיות, סושיאל קלאב, עדשים, פאקוס, צימרים, קישואים, קלמרי, שמן זית
9 תגובות
חדשות האוכל 9.7.13
למה החליטו שורה של מסעדות להכניס את הסועדים לתוך המטבחים שלהן? • מי לימד את מאיר אדוני לאכול אשכים? • והאם באמת ניפוי קמח על ידי משגיח כשרות עושה למאפים טעם טוב יותר? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים blue sky, אביבית פריאל, אוזריה, בלו סקיי, גורמה כשר, המזללה, חג' כחיל, חדשות האוכל, כתית, מאיר אדוני, מסעדות חדשות בתל אביב, מסעדות כשרות, מסעדות מבפנים, מסעדת בלו סקיי, עומאר עלואן, פלימרקט, קרלטון
2 תגובות
לא מחכה להם – Shake Shack, London
אימפריית ההמבורגרים האמריקאית Shake Shack פתחה סניף ראשון בלונדון, והשמחה רבה • ליאור פרידמן, האיש שלנו בבריטניה, עמד בתור, וקיבל בסוף קציצה וצ'יפס שממש לא גילו לו את אמריקה
להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה אורחים, לונדון, ליאור פרידמן
עם התגים five guys, london, Lucky chip, shake shack, בלתאזר, המבורגר, לונדון, מסעדות מומלצות בלונדון, קית' מקנאלי, שייק שאק
4 תגובות
חדשות האוכל 2.7.13
מי יחליף את מבקר המסעדות הפורש של טיים אאוט תל אביב? • מה חושבים בניו יורק על הסנדביץ' הכי ישראלי שיש? • ואיך עושים מסעדת גורמה שהיא גם כשרה וגם פתוחה בשבת? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים breads bakery, touro, אורי שפט, איציק אנקונינה, בני אשכנזי, חדשות האוכל, טיים אאוט, יובל ג'וב הרגיל, כריך חביתה, לחמים, מסעדות זולות בניו יורק, מסעדות חדשות בירושלים, מסעדות מומלצות בירושלים, משכנות שאננים, ניו יורק, תוארא
תגובה אחת
רמזור בצלחת – מרק פלפלים קלויים קר
זריז (יחסית) • פשוט (להפליא) • קליל (במיוחד) • ואפילו טבעוני! • קבלו מרק קר ממזרי עם שני שדרוגים קטנים, שיארגנו לכם יופי של ארוחת ערב קיצית • שימו ליד פרוסת לחם, ואתם מסודר להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה אוכל בבית
עם התגים בזיליקום, יוגורט, מרק, מרק פלפלים, מרקים קרים, מתכוני קיץ, מתכונים, מתכונים טבעוניים, מתכונים צמחוניים, עגבניות, פלפלים, קלויים
3 תגובות