מדברים מהבטן גם בפייסבוק
-
פוסטים אחרונים
הרשמה לעדכונים באמצעות המייל
ארכיון חודשי: פברואר 2012
חדשות האוכל 23.2.12
האם מקום שנקרא "צ'אקרה קפה" צריך להגיש אוכל הודי? • איפה בירושלים תמצאו חאפלה ערבית? • איך ניראה הגלגול הימי של מסעדות השוק? • וכמה טווינקיז צריך לאכול בשביל לקבוע שיא גינס?
להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים אילן גרוסי, גיא פינס, חדשות האוכל, טווינקיז, מיכאל כץ, מסעדות דגים, מסעדות חדשות, מסעדות מומלצות בירושלים, פישרמן, צ'אקרה, צ'אקרה קפה, קולוני, שיא גינס
5 תגובות
שמש חורפית – שילה
התפריט העסקי בשילה סובל מבעיה אחת משמעותית: הוא מגיע לשולחן יחד עם התפריט הרגיל של השילה, על שלל פיתוייו • בכל מקרה, גם אם תחליטו לחסוך ולא לחרוג מהמסגרת, ההנאה מובטחת להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות
עם התגים ארוחות עסקיות מומלצות, ביקורת מסעדות, בקלאווה, כבדי עוף, מסעדות מומלצות בתל אביב, מעורב תל אביבי, פירות ים, קלמארי, ריזוטו, ריזוטו פירות ים, שילה, שרון כהן
5 תגובות
מה תודה, טישפישטי – עוגת סולת ושקדים
העוגה הטורקית הזו היא אחת המסוכנות • כזו שאי אפשר להפסיק ליישר ממנה פינות • אפילו למתכון שלה, מסתבר, יש טעם לא רע בכלל (בעיקר כשהאכלנים הם חלזונות רעבים במיוחד) להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה אוכל בבית
עם התגים אוכל טורקי, טישפישטי, מתכוני סולת, מתכוני עוגות, מתכוני שקדים, מתכונים, סולת, עוגות, שקדים
35 תגובות
חדשות האוכל 13.2.12
מה בתפריט של "דליקטסן", המעדנייה החדשה של משפחת רותי ומתי? • האם סטייק פורטרהאוס הוא המזון המומלץ לכדורסלנים? • ואיך ממש לא כדאי להציע נישואים אם רוצים לשמוע "כן" כתשובה? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים R2M, בייקרי, בראסרי, גיא פינס, דליקטסן, חדשות האוכל, חיים כהן, מאיר אדוני, מזללה, מחניודה, מסעדות חדשות, מתי ורותי, פיצה האט, קונקורד, קופי בר, רוטשילד 12, רותי ומתי, שיין & שארפ
3 תגובות
חדשות האוכל – 7.2.12
מה אוכלים במסעדה החדשה של עומר מילר? • איפה תקבלו את הסביצ'ה הכי טרי לצד הדרינק (המושקע)? • איך פותחים את הבוקר בתאילנד? • ולמה באמריקה מתמסרים עם כריך מסאבוויי? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים pavella, אל באבור, ארוחות בוקר, בית תאילנדי, בנדיקט, ג'ימי פאלון, גיא פינס, חדר האוכל, חדשות האוכל, מל ומישל, מסעדות חדשות, מסעדת שולחן, סאבוויי, סביצ'ה, סנדביצ'ים, עומר מילר, פאבלה, שולחן
3 תגובות
לא על האורז לבדו – ריזוטו גריסים ותרד
בעולם הקולינרי המילה "במקום" נתפסת לפעמים כמעט כמו קללה • ככה מן הסתם יגיב כל איטלקי שתציעו להכין לו ריזוטו מגריסים במקום מאורז • אחרי שתוסיפו תרד טורקי ותתנו לו לטעום – הוא יירגע להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה אוכל בבית
עם התגים גבינת עזים, גריסים, מתכוני גריסים, מתכוני ריזוטו, מתכוני תרד, מתכונים, פול ירוק, ריזוטו, תרד, תרד טורקי
10 תגובות
צומת מילר – שולחן
השף כוכב, השירות פנטסטי, הפלייליסט מענג והקהל נכון • בקיצור, המסעדה החדשה של עומר מילר נראית בדרך להפוך למקום החם בעיר • המטבח עדיין קצת מתרגש, אבל מהר מאוד זה יעבור לו להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות
עם התגים איתי ספיבק, ביקורת מסעדות, חדר האוכל, טורטליני דלעת, טרטר טלה, מסעדות חדשות בתל אביב, מסעדות מומלצות בתל אביב, סטיבן לובל, עומר מילר, קרם חצילים, שולחן
15 תגובות