מדברים מהבטן גם בפייסבוק
-
פוסטים אחרונים
הרשמה לעדכונים באמצעות המייל
ארכיון חודשי: מרץ 2012
חדשות האוכל 29.3.12
איפה מוצא השף חוסאם עבאס חומרי הגלם? • מה מבשלת רימה אולברה במסעדה החדשה שלה? • מי פותח מסעדה באגף החדש של מוזיאון תל אביב? • ואיך משלבים בין מאסטר שף להישרדות? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים אואזיס, אוכל ערבי, אילן דובשני, איציק חנגל, אל באבור, בלאדי, הישרדות, חדשות האוכל, חובזה, חוסאם עבאס, טדי שאול, מאסטר שף, מוזיאון תל אביב, מטבח ערבי, מסעדות חדשות, מסעדות מומלצות בתל אביב, עכוב, פול אסנהיים, רימה אולברה, תוכניות אוכל, תרד בר
להגיב
12 מי יודע? – תריסר טעימות מניו יורק
חכם מה הוא אומר? הוא לא, הוא פשוט מדפיס את המדריכים של רונה ועולה על מטוס לניו יורק • עוגות מושלמות, דונאטס בגירסת השף, נקניקים בעבודת יד ועוד • ככה תעשו חג לא כשר, אבל מאוד שמח להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה אורחים, אמריקה, כללי, רונה מוזר
עם התגים ABC Kitchen, buvette, Cafe Habana, Clinton street baking, Dominique Ansel, Four & Twenty, Il Buco Alimentari e Vineria, Katz's, Motorino, Zucker Bakery, ברוקלין, דונאטס, דלי, המלצות לניו יורק, כץ דלי, מנהטן, מסעדות מומלצות בניו יורק, עוגות, פיצה, רונה מוזר, תירס
6 תגובות
אביב עירוני – תבשיל ארטישוקים יווני
מנות כאלה תמצאו מסביב לכל הים התיכון • ירקות טריים, שמן זית, לימונים צהובים ומינימום בלגן • הגירסה היוונית מוסיפה עקיצה של שמיר • והתוצאה היא מנה צמחונית שכולם יאמצו בשמחה להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה אוכל בבית
עם התגים Aginares a la polita, אגינארס, אה לה פוליטה, אוכל יווני, ארטישוקים, לימון, מטבח יווני, מתכוני ארטישוק, מתכונים, צמחוני, שמיר, שמן זית
11 תגובות
חדשות האוכל 21.3.12
מה אוכלים ב"דיאנא בעיר" הפאסט פוד הערבי החדש של שף דוחול? • איך אומרים ברוסית קרפצ'יו? • מי מקים את הוויקפדיה של האוכל? • ומאיזה מדינה מגיע אלוף בעולם בלהטוטים עם בצק פיצה? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות, כללי
עם התגים אוכל ערבי, אוכל רוסי, אל בולי, דוחול ספאדי, דיאנא, דיאנא בעיר, וודקה, זאקוסקי, זקוסקי, חדשות האוכל, חומוס, יקנעם, מטבח רוסי, מסעדות בצפון, מסעדות חדשות, מסעדות חדשות בתל אביב, סטרוגנינה, פיצה, פראן אדריה, קבאצ'וק, קבב
תגובה אחת
חבר מכוכב אחר – Chez L'ami Jean, Paris
מרק היום: פרמזן • תבלין אהוב: בייקון • קינוח הדגל: דייסת אורז בשמנת • אווירה במסעדה: בין שיפודייה למחניודה • יחס לסועדים שלא מסיימים מהצלחת: מאיים •תכירו את השף סטפן ז'גו להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות, פריז
עם התגים L'ami Jean, stephane jego, אורז בחלב, המלצות לפריז, הרובע ה-5, לאמי ז'אן, מסעדות בפריז, מסעדות מומלצות בפריז, סטפן ז'גו, פאריס, פריז
11 תגובות
חדשות האוכל 15.3.12
האם במסעדה החדשה של מאסטר שף אבי לוי יוגשו קציצות? • איפה בישראל תמצאו טאפאס עם כוכב מישלן? • למה התכנסו בכירי העדה העיראקית לארוחת בוקר? • ואיך (ולמה) משחקים ברולטת פיצה? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים אבי לוי, אוכל עיראקי, ג'ורדי ארטאל, גיא פינס, המוציא, חדשות האוכל, חריף, טאפאיה, טאפאס, מאסטר שף, מסעדות חדשות, מסעדות מומלצות בראשון לציון, מתכונים עיראקיים, סביח, ספר בישול עיראקי, עינב אזגורי, עשתידאכ, עשתידכ, פיצה, קובה, קציצות, רולטת פיצה
תגובה אחת
קשה שלא להפריז – טעימות פריזאיות
את הבוקר פותחים בשוק • ממשיכים בטעימות של המקרונים הטובים בעולם • עוצרים לקרפ מלוח בצהריים • ומקנחים בארוחת ערב של סלט קורקבנים וקוט דה בף • פריז. מסתבר שדי קל לאהוב אותה להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה כללי, מסעדות, פריז
עם התגים Breizh Cafe, Laduree, Les Galopins, Patisserie des reves, Pierre herme, המלצות לפריז, כבד אווז, מסעדות בפריז, מקרונים, סנט אונורה, פאריס, פחזניות, פטיסרי דה רב, פייר הרמה, פריז, קוט בה בף, קורקבנים, קרפ, קרפים, קרפים מלוחים
15 תגובות
חדשות האוכל 6.3.12
איזה שינויים תמצאו ביועזר אחרי השיפוץ הגדול? • האם הגיוני לאכול קרעפלך דווקא בנמל יפו? • מי מלמד את מרת'ה סטוארט להכין פולנטה בצנצנת? • ומה המנה שאני לא אשכח מהביקור בפריז? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים Jappo, Le Chateaubriand, אורי נבון, ג'אפו, גיא פינס, חדשות האוכל, יועזר, יפו, מחניודה, מסעדות ביפו, מסעדות בפריז, מסעדות חדשות, מסעדות חדשות בתל אביב, מרתה סטוארט, פאריס, פריז, שאול אברון
להגיב
הגודל לא קובע – Rino, Paris
המטבח מזכיר מטבחון של דירה מחולקת בתל אביב • גם חדר האוכל זערורי, ומכיל בלחץ 30 סועדים • המנות דווקא לא קטנות, יפות כמו ציור וטעימות עד מאוד • והמחיר לא כואב בכיס להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות, פריז
עם התגים Rino, המלצות לפריז, הרובע ה-11, מסעדות בפריז, מסעדות מומלצות בפריז, פאריס
6 תגובות
אמנות הביס המאוזן – Le Chateaubriand, Paris
מסתבר שבשביל ארוחה באחת המסעדות המדוברות בעולם לא צריך לשבור קופת חיסכון ולא צריך ללבוש חליפה • צריך רק לפתוח את הראש לטעמים חדשים, ולתת לשף אינאקי להוציא אתכם למסע להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות, פריז
עם התגים Inaki aizpitarte, Le Chateaubriand, Paris, restaurants, המלצות לפריז, הרובע ה-11, מסעדות בפריז, מסעדות מומלצות בפריז, פאריס
23 תגובות