מדברים מהבטן גם בפייסבוק
-
פוסטים אחרונים
הרשמה לעדכונים באמצעות המייל
ארכיון חודשי: אוגוסט 2012
חדשות האוכל 28.8.12
איך מנצלים את חוק הפופקורן החדש לתזונה ראויה בקולנוע? •איפה תמצאו את המנות הקלאסיקות של "כרמלה בנחלה"? • מה הקשר בין סינבון לבין בורקס פיצה? • ועם מה מגישים סלסה מטוגנת?
להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות
עם התגים אוכל אמריקאי, אוכל אסיאתי, אוכל בקולנוע, בורקס פיצה, דניאל זך, חדשות האוכל, חוק הפופקורן, טוקו, טוקו אקספרס, טרומפלדור 10, כרמלה בנחלה, מסעדות בראשון לציון, מסעדות חדשות, ניצן רז, סושי סמבה, סינבון, פיצה, ראשון לציון, רמת השרון
להגיב
חדשות האוכל 21.8.12
האם סוף סוף אפשר יהיה להשיג אוכל ראוי בחופי תל אביב? * מה הדרך הכי קצרה מספרד ליוון? * כמה הנחה תקבלו במסעדה אם תסכימו לעזוב את הסלולרי? * ומי טבח האטריות הכי יעיל בעולם (או לפחות בסין)? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים אביבית פריאל, אוזריה, אוכל יווני, אוכל סיני, אטריות, חדשות האוכל, מטבח ים תיכוני, מסעדות חדשות, מסעדות חדשות בתל אביב, מסעדות חוף, מסעדות כשרות, סלולרי במסעדות, קבינה, רובוטים מבשלים
להגיב
בין טוסקנה לפולניה – רוטשילד'ס ויקב אמפורה
אחרי סיבוב קיצי במורדות הכרמל וביקור ביקב יפהפה הכיוון הקולינרי המתבקש נראה איטלקי • זה נגמר בשולחן עמוס בכבד קצוץ, קישקע פנטסטי, סלט מלפפונים וצלי קורקבנים • והיין? שתינו בורשט
להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות
עם התגים אוכל אשכנזי, אוכל יהודי, בורשט, ביקורת מסעדות, חוות מקורה, חמיצת סלק, טיולי אוכל, יין, יינות ישראלים, יקב אמפורה, יקבי בוטיק, יקנעם, כבד קצוץ, כרם מהר"ל, מסעדות מומלצות בצפון, עמק יזרעאל, קורקבנים, קישקע, קרפלעך
6 תגובות
איטלקי עאלק – פסטה אל קודס
פסטה אוהבת שילובים של אדום לבן וירוק • באיטליה אלה עגבניות, מוצרלה ובזיליקום או פרמזן • ומה בירושלים? • שם את הירוק נותנים הזעתר והבמיה ואת הלבן מביא הג'וקר הסודי של המטבח הערבי להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה אוכל בבית
עם התגים אוכל ירושלמי, במיה, העיר העתיקה, זעתר, לאבן קיש, מתכוני פסטה, מתכונים, עגבניות, פלפל חריף, פסטה, פסטה טרייה, צמחוני, שום
10 תגובות
יופי של בירה – גלויות (טעימות) ירושלמיות
קמפרי סודה מול חומות עתיקות • אוכל אלג'יראי בסמטת אבן נסתרת * נקניקיית סרטנים מושלמת במסעדה הכי שמחה בארץ • וארוחת בוקר של מלון כמו שעוד לא ראיתם • ככה נראית חופשה בירושלים להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות
עם התגים אבי לוי, אוכל איטלקי, אורי נבון, אסף גרניט, ברים מומלצים בירושלים, המוציא, חומוס, טופולינו, יוסי אלעד, ירושלים, מאסטר שף, מחניודה, מלונות מומלצים בירושלים, ממילא, מסעדות איטלקיות מומלצות, מסעדות מומלצות בירושלים, מסעדות מומלצות בעיר העתיקה, נוטרדאם, נוטרדם, צחי מלול, שוק מחנה יהודה
9 תגובות
חדשות האוכל 7.8.12
למה נעלמה החמשוקה מהתפריט של "מחניודה"? • מי מביאה את סודות האוכל התאילנדי המלכותי לארץ? • מה יכולם עובדי המזון המהיר לעשות במטבח? • ואיך להפוך שולחן במסעדה לדיוקן של שף? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים אוכל תאילנדי, אורי נבון, בועז תנעמי, בורגר קינג, בית תאילנדי, חדשות האוכל, חומוס תנעמי, חמשוקה, טאקו בל, מזון מהיר, מחניודה, מטבח תאילנדי, נומה, פאסט פוד, רנה רדזפי, שוק הנמל
2 תגובות
חדשות האוכל 31.7.12
איפה אוכלים שחקני הגולף בישראל? • מה הקשר בין מונדריאן, מגריט ופולוק למסעדת מחניודה? • איך מציירים את "הצעקה" על פנקייק? • ומי משתמש בכלבים קטנים כדי לסובב את שיפוד השווארמה?
להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות, כללי
עם התגים אורי נבון, אלבטרוס, אמנות אכילה, אסף גרניט, ביסטרו, גולף, הצעקה, חדשות האוכל, מוזיאון ישראל, מחניודה, מטבח ים תיכוני, מסעדות בקיסריה, מסעדות חדשות, פנקייק, שפים במכונת זמן, תוכניות אוכל
תגובה אחת