מדברים מהבטן גם בפייסבוק
-
פוסטים אחרונים
הרשמה לעדכונים באמצעות המייל
ארכיון חודשי: ספטמבר 2012
פסוליה אהובתי – Del Fagioli, Firenze
בהנחה שלא נולדתם במקום הנכון, המסעדה הזו בפירנצה היא הכי קרוב שתגיעו לאוכל של בית איטלקי • בית שבו לחם לא זורקים, שמבשלים בו קציצות ברוטב מעלף ושמעלים בו זכרונות ממי שכבר אינם להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה איטליה, מסעדות
עם התגים Del Fagioli, Fagioli, firenze, אוכל איטלקי, איטליה, אלי לנדאו, בוליטו מיסטו, גראפה, טוסקנה, טוסקני, כרוב שחור, מסעדות מומלצות באיטליה, מסעדות מומלצות בפירנצה, פאפא אל פומדורו, פירנצה, פסטה טרייה, ריבוליטה, שעועית
14 תגובות
ההנאה שבאיטיות – טעימות מחופשה איטלקית
המדריך הנכון לאכול איתו באיטליה הוא ממש לא זה עם הכוכבים • במקומו קחו טיפים ממומחי הסלואו פוד, ותגיעו למסעדות משפחתיות של חומרי גלם מעולים ומחירים מתונים • הנה כמה דוגמאות להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה איטליה, כללי
עם התגים slow food, אוכל איטלקי, אומבריה, איטליה, ביסטקה, ברוסקטה, טוסקנה, טרזימנו, כמהין, מונטפולצ'יאנו, מסעדות מומלצות באומבריה, מסעדות מומלצות באיטליה, מסעדות מומלצות בטוסקנה, סלואו פוד, פיורנטינה, פיצ'י, פירנצה, פסטה, פרוג'יה
20 תגובות
בין הכמותי לאיכותי – אלבה
תפריט ובו עוף במחיר 147 ש"ח והמבורגר שעולה 81 ש"ח מעורר, מעצם טבעו, ציפיות גבוהות • במבחן המציאות והטעם התוצאה, כמו עם רוב המנות של אלבה, מבלבלת • טעים – אבל לא מספיק להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות
עם התגים elba, אלבה, ביקורת מסעדות, ברוסקטות, ג'ו מרסיאנו, המבורגר, חוות צוק, יאיר יוספי, כרם שבו, מסעדות חדשות בתל אביב, סלט לחם, עוף, עוף בגריל, פרנצ'בורגר, קנטינה
11 תגובות